Voorspelling Europese avond Nederland 25 november 2021

Europese avonden zijn voor Nederland tegenwoordig een waar succes. We hebben nog nooit zoveel punten verzameld als dit seizoen. Het is kort samengevat geweldig! Krijgt dit vanavond een vervolg? We gaan het meemaken en wij blikken vooruit met interessante bets voor deze avond. We trappen om 18:45 uur af en om 21:00 uur! Be there.

Voorspelling PSV – Sturm Graz

We hebben afgelopen weekend een sterk PSV gezien zonder een aantal grote spelers. Ze kunnen niet beschikken over Eran Zahavi, Cody Gakpo en ook nog steeds niet over Madueke. We hebben wel gezien dat daar andere spelers voor op staan. Dat is dan weer een fijn gegeven voor de Eindhovenaren. De grote vraag is na vanavond speelt PSV nog een rol in deze poule.

AS Monaco en Real Sociedad spelen tegen elkaar vanavond. Dat biedt kansen voor PSV om hiervan te profiteren. We verwachten dan ook dat ze erop vliegen en spelers als Sangare of Bruma een doelpunt vroeg in de wedstrijd kunnen maken.

PSV rust en eindresultaat – BetCity @ 1.67: PSV op voorsprong in de rust en ook na de 2e helft. We verwachten dat PSV snel opzoek gaat naar de voorsprong. Het is eerder gelukt in de vorige ontmoeting.

Voorspelling Slavia Praag – Feyenoord

Feyenoord heeft naast Slavia nog een extra tegenstander en dat is Corona. Bijlow is met zekerheid er niet bij en op het moment van schrijven is daar nog veel meer onzekerheid bij. Slavia zit er ook nog eens lekker in en heeft in de laatste twee wedstrijden flink wat vertrouwen getankt. 5-0 stond op het scorebord en dat moet een goed gevoel geven naar deze wedstrijd.

Slavia was zelfs zo overtuigend dat ze aangeven 100% beter te zullen zijn dan Feyenoord. Dat is nog eens een uitspraak van de Tsjechen. Wij verwachten een aardige pot waarbij Feyenoord eraan gelegen is om niet te verliezen. We kennen de ploeg van Arno Slot als een ploeg wat wilt winnen.

Over 2,5 goals total – BetCity @ 1.77: Wedstrijd waarbij Slavia met veel vertrouwen naartoe heeft gewerkt. De ploeg kan scoren maar dat kan Feyenoord ook. We spelen dan ook in op goals bij deze wedstrijd. Leuke odd ook!

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Stade Rennes – Vitesse

De laatste kans voor de Arnhemmers om nog mee te doen in deze poule. Vitesse geeft aan er klaar voor te zijn en dat is maar beter ook. We weten dat de eerdere ontmoeting eindigde in een 2-1 overwinning voor de Fransen. Het zal een strijd worden vanavond. We hopen natuurlijk voor Nederlands succes op deze Europese avond.

Over 2,5 goals total BetCity @1.84: Het belang van deze wedstrijd is groot voor Vitesse. Een snelle voorsprong smaakt naar meer en een snelle achterstand zal de boel open gooien. Wat ons betreft zijn dat ingrediënten voor doelpunten. De vorige ontmoeting eindigde in 2-1 en dat helpt ook wel bij het uitzoeken van deze bet.

Voorspelling Jablonec – AZ

AZ reist rustig af naar deze wedstrijd. Ze staan met 1 been in de volgende ronde en hebben genoeg aan een punt. De selectie staat er goed voor en ze lijken klaar om deze poule te beslissen in hun voordeel.

Jablonec ging bij Slavia op bezoek en ze slapen er nog steeds slecht van. De generale repetitie voor deze wedstrijd eindigden in een 5-0 nederlaag. Dat dreunt nog wel even door. Dan komt deze wedstrijd op een belangrijk moment voor ze.

Doelpunt in beide helften– BetCity @ 1.56: We kiezen een voorzichtig maar haalbare bet voor deze wedstrijd. Jablonec moet zich revancheren en dat kan twee kanten op gaan. AZ kan iets meer achterover leunen en hoeft niet perse. We kiezen voor goals en dan wel in beide helften. De ploegen hebben ook regelmatige doelpuntrijke wedstrijden.

De odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link -> BetCity.

Extra: Topschutters

Bruno Petkovic Scoort –  BetCity @ 2.90: Dinamo Zagreb kan een enorme stap zetten naar de volgende ronde. We vinden daar Bruno op de nummer 10 positie en hij schiet regelmatig raak in de laatste weken. Helpt hij zijn ploeg tegen Genk? Wij vinden deze odd de moeite waard!

Youssef El Arabi Scoort –  BetCity @ 2.28: De spits van Olympiakos is lekker op dreef kunnen we wel melden. 6 goals in zijn laatste 8 wedstrijden doet toch vermoeden dat we een leuke odd krijgen voor een doelpunt. Ze moeten ook winnen om uit te kunnen kijken naar de volgende ronde.