Voorspelling La Liga en Serie A 28 oktober 2021

En jawel nog een doordeweekse ronde pakken we mee! We blijven in Italië en Spanje omdat het nog lekker weer is daar. We hadden gister heerlijke odds (3+ o.a.) te pakken en daar zoeken we deze keer weer naar. Competitie zijn toch het beste om de statistieken toe te passen. We kijken alvast vooruit op deze donderdag 28 oktober.

Voorspelling Napoli – Bologna

Napoli is bijna perfect van start gegaan in de competitie. Het doel is duidelijk voor ze en dat is de titel. AC Milan zit ze op de hielen maar verder nemen ze al een klein beetje afstand. Juventus hebben ze al een keer verslagen en alleen afgelopen weekend werden er punten gemorst. In de spits loopt een Nigeriaan die werkelijk alles in goud doet veranderen. Zijn naam is Victor en schiet zeker met scherp.

De laatste wedstrijd wist Victor het net niet te vinden tegen AS Roma. Het is gezien zijn statistieken dan weer eens hoog tijd voor een doelpunt. De wedstrijd eindigde in een 0-0. Opvallend is dat Napoli niet scoorde maar ze weten met regelmaat de 0 te houden. Ze krijgen bijzonder weinig doelpunten tegen.

Rust Napoli wint – BetCity @ 1.67: De Napolitanen krijgen niet snel een doelpunt tegen. Dat geeft aan als Napoli vroeg scoort deze bet bij rust binnen moet zijn.  Leuke odd om te spelen.

Victor Oshimen scoren – BetCity @ 1.94: Deze man doet al anderhalf jaar wat een spits moet doen namelijk scoren. Het maakt niet zoveel uit tegen wie Victor speelt hij scoort gewoon vaak. Afgelopen weekend werd er een doelpunt afgekeurd dus het wordt weer hoog tijd.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Levante – Atletico Madrid

Plek 19 is waar Levante te vinden is in de competitie. Atletico Madrid bemoeit zich met de top van de competitie. Levante heeft wat vertrouwen kunnen tanken tegen Sevilla afgelopen weekend. Het was een wedstrijd waarin 3x werd gescoord en dat was al een tijd geleden.

Tegendoelpunten gaan hard bij Levante. Ze staan op een 1.8 gemiddelde per wedstrijd. Dat geeft weer dat Atletico Madrid best een grote kans heeft op 2 doelpunten vanavond.

Een uitslag 1-2 zal niet gek kunnen klinken met bovenstaande cijfers. Tel daarbij op dat Atletico Madrid de laatste wedstrijd toch vaak een doelpunt tegen incasseert. 3 van de laatste 4 competitie wedstrijden die uit werden gespeeld eindigde in een beide teams scoren.

Atletico Madrid wint BetCity @1.67

Levante is niet in vorm en Atletico Madrid wilt graag aangehaakt blijven met de top. De wedstrijden winnen de Madrilenen niet ruim maar ze trekken toch vaak aan het langste eind. Dat vinden we zeker belangrijke info voor deze bet. Uit resultaten lopen goed voor ze.

Atletico Madrid wint en beide teams scoren  BetCity @ 4.10

We pakken flink uit met deze laatste bet! De laatste vier uit wedstrijden resulteerde voor Atletico Madrid in een winstpartij waarbij beide teams scoorde. We vinden deze odd dan ook veel value geven. Levante achtten we thuis is staat een doelpunt te maken. De verdediging van Atletico Madrid is goed maar niet meer zo stabiel op de 0 als een periode hiervoor.

De odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link -> BetCity.

Extra: Topschutters

Michiel Kramer Scoort –  BetCity @ 2.80: Michiel Kramer ook wel bekend om zijn talent voor positie kiezen. Hij weet toch vaak op de juiste plek te verschijnen in de 16 meter. Afgelopen weekend scoorde hij en dat goede gevoel neemt hij mee deze wedstrijd in. Heerlijke odd.