Voorspelling Serie A en La Liga 26 oktober 2021

Doordeweekse rondes pakken we graag mee! In Spanje en Italië hebben we een wedstrijd uitgezocht en aangevuld met topschutters. Competitie zijn de statistieken beter toe te passen dan een bekerronde. Deze bets delen we uiteraard los op onze Telegram. We kijken alvast vooruit op deze woensdag 27 oktober.

Voorspelling Sampdoria – Atalanta

Gezien de stand is het voordeel voor Atalanta. Sampdoria is momenteel de nummer 15 van de Serie A en Atalanta bezet de 5de positie in de competitie. Opvallend zijn de uitwedstrijden van Atalanta die zijn zacht gezegd doelpuntrijk te noemen. We hebben deze feiten op een rij gezet een dat geeft mooie inzichten. Sampdoria heeft afgelopen weekend zijn 2e overwinning van het seizoen geboekt. Ze weten in ieder geval wat scoren inhoudt.

Atalanta heeft afgelopen weekend in de slotfase gelijk gespeeld tegen Udinese. Het was een domper in de laatste minuten van de wedstrijd. In de laatste 6 wedstrijden wist Atalanta in de Serie A een wedstrijd te winnen waarin beide teams scoorde. De vele zware wedstrijden die ook voor de Champions League gespeeld worden maken het niet makkelijk voor Atalanta.

We zoomen in op deze wedstrijd omdat het een lekker potje is in Italië. We pikken de volgende weddenschappen eruit voor deze wedstrijd:

Atalanta wint – BetCity @ 1.72: De stand zegt al veel over het verschil. Atalanta achtten we daardoor een stap verder en dus in staat om deze wedstrijd te winnen. Dat is dan ook waar wij ons geld op durven te zetten.

Atalanta wint en beide teams scoren – BetCity @ 3.05: Atalanta in de laatste 6 uitwedstrijden was goed voor 4x deze bet als eindresultaat. We vinden de odd dan ook verbazingwekkend hoog. De Champions League brengt toch vaak een andere motivatie naar boven dus deze bet is gebaseerd op de stats van de competitie.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Real Madrid – Osasuna

Real Madrid is op jaagt naar de koppositie in La Liga. Het staat met een wedstrijd minder 1 punt achter Real Sociedad. Osasuna staat in de subtop en dat is toch verrassend te noemen. Het is in theorie David tegen Goliath maar de stand doet anders vermoeden. De huidige vorm van Osasuna is uitstekend te noemen. We kijken echter naar de onderlinge resultaten van deze clubs. Het is daarin te zien dat Real Madrid altijd gemakkelijk de overwinning naar zich toe trekt. Deze feiten nemen we mee en daarmee gaan we aan de slag met het uitzoeken van weddenschappen.

Rust winst Real Madrid BetCity @ 1.72

Onderlinge resultaten wijzen vaak uit dat het in de 1e helft al gespeeld kan zijn. In het verleden heeft Vinicius maar ook Ronaldo de Koninklijke in een zetel geholpen voor rust. De vorm van Osasuna kan wat roet in het eten gooien maar historisch gezien is dit een ontmoeting voor Real Madrid die ze winnend afsluiten. Een voorsprong bij rust is dan ook onze verwachting.

Real Madrid -1,5 Asian Handicap  BetCity @ 1.92

We geven met deze weddenschap aan dat Real Madrid met 2 goals verschil zal moeten winnen. Je kunt denken aan de uitslagen 2-0/3-1 etc.

Osasuna verloor van de hoog geklasseerde teams in de competitie. Dat is Real Madrid natuurlijk ook. Ze zijn in vorm maar niet onoverwinnelijk. De Koninklijke wonnen de laatste wedstrijden thuis met dikke uitslagen in de La Liga. Historisch is deze wedstrijd in onderlinge ontmoetingen ook vaak in meer dan twee goals verschil voor Real Madrid geëindigd.

De odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link à BetCity.

Extra: Topschutters

Ciro Immobile Scoort –  BetCity @ 1.81: Lazio draait niet zo maar Ciro levert nog niet veel in. Hij pakt zijn doelpunten wel mee en met het gegeven dat Lazio thuis speelt zien we zeker mogelijkheden. Bijna verdubbelen met een gretige spits pakken wij mee.

Karim Benzema scoort –  BetCity @ 1.72: We hoeven dit niet meer toe te lichten denken wij. Hij staat aan en schiet werkelijk alles binnen wat voor zijn voeten komt.