Wedtips darts speelronde 1 januari

WK darts is er op de eerste dag van het jaar alweer bij! Nieuwjaarsdag is het programma voor de kwartfinale van het toernooi. We vatten het heel kort samen: 5 Engelsen, 2 Schotten en een Welshman zitten nog in het toernooi. Dat betekent ook helaas geen landgenoot van ons. Corona was helaas onze zwaarste tegenstander en heeft impact gehad bij de Nederlanders. Laten we snel kijken naar het programma van vandaag.

Het programma voor het WK darts op 1 januari, nieuwjaarsdag

Middagsessie (vanaf 13:30 uur)
James Wade – Mervyn King
Luke Humphries – Gary Anderson

Avondsessie (vanaf 20:30 uur)
Peter Wright – Callan Rydz
Gerwyn Price – Michael Smith

Anderson en Wright zijn de 2 Schotten, Price is de Welshman. De overige 5 darters zijn de Engelsen. We missen Mighty Mike wel het meeste in dit rijtje van darters. Het is jaren geleden dat er geen Nederlander in de kwartfinale stond.

Wedtip James Wade – Mervyn King

James Wade is momenteel fluitend door het toernooi heen gegaan. Hij is er persoonlijk verantwoordelijk voor dat er 3 Nederlanders zijn uitgeschakeld. Vincent weliswaar door Corona maar dat was de tegenstander van James Wade. Mervyn zijn laatste wedstrijd was een grote uitdaging. 3-1 stond het voor Smit en dat was het moment dat de wedstrijd draaide. Mervyn beet zich vast en wist 3-4 te winnen en deze kwartfinale te bereiken. James en Mervyn hebben zeker een andere route gevolgd. Er is ook een opvallende statistiek waargenomen.

Most 180S Mervyn King BetCity @ 1.54: De stats onderling zijn enorm in het voordeel van Mervyn dit toernooi. James Wade wist in zijn vorige wedstrijd tegen Martijn Kleermaker niet 1x 180 te scoren. Dat verwachten we vandaag niet omdat de wedstrijd langer zal zijn maar deze hoort voor King te zijn.

betten

Wedtip Peter Wright – Callan Rydz

Beide heren zijn vrij gemakkelijk door het toernooi heen gevlogen. Het lijkt ze tot dusver goed af te gaan. Peter zijn we het van gewend. Hij maakt het zelf wat spannender door met zijn pijlen wat te proberen. Hij lijkt wel terug te vallen op een goed niveau. Zijn finishes zijn de laatste twee wedstrijden ook dik in orde.

Peter Wright hoogste checkout over 128,5  – BetCity @ 1.85: De afgelopen twee wedstrijden was deze bet raak. Een geweldige 161 finish en 132 finish hebben we gezien van Peter. Verder lijkt hij een 100+ finish makkelijk te vinden. We gokken het erop in deze wedstrijd dat hij zijn niveau haalt. We spelen best of 9 sets.

betten

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online.

Wedtip Gerwyn Price – Michael Smith

De grootste gemenerik van het stel tegen de aller aardigste. Deze wedstrijd had dit jaar zomaar ook een finale wedstrijd kunnen zijn. Michael Smith bekroonde zijn geweldige wedstrijd tegen Clayton met een overwinning. We hebben topdarts gezien die wedstrijd. Gerwyn Price heeft tegen Kim wat geluk gekend. Dat zijn van die potjes die je moet overleven en dat lijkt hem toch altijd wel te lukken. Hij liet tegen Dirk zien weer heel stabiel te kunnen spelen en winnen. Kortom een geweldige wedstrijd om de eerste dag van het jaar mee af te sluiten.

Totaal aantal sets meer dan 7,5  – BetCity @ 1.80: De vorm van Michael Smith lijkt wat onderschat door de bookmakers. Winnen staat op een 2.50 odd en dat vinden we gezien de ranking normaal maar gezien de vorm van beide heren hoog. Dit lijkt een wedstrijd van de lange adem te worden en daarom spelen we 8 sets of meer. We spelen best of 9 sets.

Tot zover een aantal parels die we eruit lichten voor vandaag. Je hebt ook weer inspiratie waar je allemaal op kunt letten bij darts Dat maakt het nog net iets leuker om te volgen en zeker wat spannender.

Proost op het nieuwe jaar en op naar mooie groene resultaten. Veel succes en tot later weer.