Wedtips darts speelronde 22 december

We maken ons op voor een dagje darts! De dag brengt ons een vol programma met vanavond twee Nederlanders in actie. Het blijft zo elke dag een klein Nederlands feestje op de PDC. Hieronder het programma en natuurlijk een paar weddenschappen voor een extra spannende dag.

Woensdag 22 december

Middagsessie (13:30 uur)

Ryan Searle v Borland (R2)

Glen Durrant v O’Connor (R2)

Luke Humphries v Rowby-John Rodriguez (R2)

Joe Cullen v J Williams (R2)

Avondsessie (20:00 uur)

Nathan Aspinall v Lim (R2)

Dirk van Duijvenbode v Koltsov (R2)

Kim Huybrechts v Beaton (R2)

Simon Whitlock v Kleermaker  (R2)

Voorspelling Glen Durrant – William O´Connor

Glen Durrant is zacht uitgedrukt aan het weg glijden. Zijn resultaten laten geen enkele vorm zien. William kan zijn check out percentage nog iets omhoog bijschaven en dan speelt hij prima spel. De eerste ronde was hij goed voor 7x de maximale score in zijn wedstrijd. William lijkt de betere papieren te hebben op alle fronten.

William O´Connor King of the Oche– BetCity @ 1.90: William wint de wedstrijd met de meeste 180s en de hoogste check out. De samenvatting is kort want Glen toont geen enkele vorm en dat is waarom wij deze bet zetten.

Voorspelling Dirk van Duijvenbode v Koltsov

Koltsov was in de vorige ronde te sterk voor Jermaine. Het zal vast geen verhaal worden dat hij alle Nederlanders weet te kloppen. Dirk heeft de kwaliteiten in huis om deze ronde te winnen.  We durven bij Dirk niet helemaal goed zijn vorm in te schatten. Hij is wisselvallig in de warming up naar de PDC geweest.

Dirk van Duijvenbode hoogste checkout van de wedstrijd over 112,5  – BetCity @ 1.85: Deze weddenschap kan altijd goed vallen in een opvlieging bij een speler. Een leg die lekker loopt afronden met een hoge checkout is wat Dirk met regelmaat doet. Wij achtten deze tip in de avondsessie als erg kansrijk!

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online.

Voorspelling Simon Whitlock v Martijn Kleermaker

Martijn heeft al een ronde kunnen proeven aan de PDC. Hij weet een klein beetje wat hem te wachten staat. Opvallend uit zijn eerste ronde waren de 4x 180 score van Martijn. We gaan verder met deze informatie in onderstaande wedtip.

Martijn Kleermaker most 180s draw no bet BetCity @ 3.05: We zetten uiteraard 1% van onze stake op deze weddenschap maar het is zeker de moeite waard. Bij een gelijke stand hebben we onze inzet terug en wie weet dat Martijn de scores wederom goed weet te vinden.

Tot zover een aantal parels die we eruit lichten voor vandaag. Het geeft ook een goed beeld van de mogelijkheden om te wedden bij het darten. Dat maakt het nog net iets leuker om te volgen en zeker wat spannender.

We komen vast terug met nog meer nieuws en tips over de PDC. We hebben pas ronde 1 gehad. Later!