Wedtips darts speelronde 27 december

We gaan verder waar we gebleven waren en dat betekent PDC WK darts op het programma. De wedstrijden worden langer en waarschijnlijk ook van een veel hoger niveau. Dirk en Vincent zijn vandaag aan de beurt en het zal er om gaan spannen. Wij kijken met veel plezier alvast uit naar het middag en avondprogramma van vandaag. Kunnen de Nederlanders vandaag overleven en welke wedtips pikken we eruit­­? Je leest het allemaal hieronder.

Maandag 27 december

Middagsessie vanaf 13.30 uur

  • Ross Smith – Dirk van Duijvenbode
  •  Michael Smith – William O’Connor
  • Florian Hempel – Raymond Smith

Avondsessie vanaf 20.00 uur

  •  James Wade – Vincent van der Voort
  • Gerwyn Price – Kim Huybrechts
  • Jonny Clayton – Gabriel Clemens

 

Voorspelling Ross Smith – Dirk van Duijvenbode

Dirk staat hoger op de ranking dan Ross. De laatste ontmoeting was ook een overwinning van Dirk. De vorm van Dirk is echter wisselend en niet zoals hij eerder in 2021 presteerde. We schatten deze wedstrijd 50/50 in en dat zien we ook terug bij de bookmakers. Onze focus leggen we bij deze wedstrijd op andere scores. We hebben zeker een kans gevonden bij deze wedstrijd.

Dirk van Duijvenbode draw no bet most 180S– BetCity @ 1.82: Ross Smith is twee wedstrijden onderweg en heeft twee verschillende gezichten laten zien. Een sterke wedstrijd op basis van de maximale score en een mindere wedstrijd. Dirk had moeite met de dubbels maar niet met zijn scores! We vinden dit een lekkere odd met een grote kans dat Dirk vaker de 180 score pakt.

Voorspelling Michael Smith – William O’Connor

Michael Smith verpletterde Ron Meulenkamp in de vorige ronde. Hij had een gemiddelde van boven de 106. Zal hij vroeg hebben gepiekt of gaat hij deze geweldige vorm vasthouden? Dat is altijd wel een vraag die gesteld wordt bij Michael Smith. We hebben weer een mooie bet gevonden voor deze wedstrijd. William kan ook met vertrouwen terug kijken naar zijn resultaten. Hij scoorde niet geweldig maar presteert heel stabiel. Je kunt daarmee heel goed je eigen leg houden en toch wat druk neerleggen bij de tegenstander.

Totaal aantal sets over 5,5  – BetCity @ 1.82: We spelen een best of 7 sets in deze ronde. Je moet dus vier sets winnen. Michael is een goede vorm gestart maar datzelfde geldt voor William. Wij verwachten een overwinning van Michael Smith maar zeker geen walk over. 4-2 of 4-3 is een realistisch uitslag voor deze pot.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online.

Voorspelling Gerwyn Price – Kim Huybrechts

De wereld nummer 1 vanavond aan het werk. Dat zorgt er wel voor dat we voor de buis zitten. De eerste keer in actie was goed voor een gemiddelde boven de 100 en een paar heerlijke finishes. Dat is hoe we Gerwyn kennen en waarom wij hem ook als favoriet hebben opgeschreven. We zetten onze zinnen op de hoge finishes.

Gerwyn Price hoogste checkout in de wedstrijd boven de 122.5 BetCity @ 1.85: Deze man is al een hele lange tijd in goede vorm. Hij gaf eerder deze maand aan op zijn social media kanalen dat hij de PDC ook gaat winnen. Wij geloven dat wel bij Bookies Online. De laatste wedstrijd was Price goed voor 2x een 130 finish. Wij zijn vandaag al blij met 1. Mooie value gevonden dus voor vanavond.

Tot zover een aantal parels die we eruit lichten voor vandaag. Je hebt ook weer inspiratie waar je allemaal op kunt letten bij darts Dat maakt het nog net iets leuker om te volgen en zeker wat spannender.

We komen vast terug met nog meer nieuws en tips over de PDC. We hebben gelukkig nog even. Veel succes en tot later.