Wedtips darts speelronde 28 december

We beleefde gister een heerlijke dag darts en dat smaakt naar een vervolg. De dag begon met een geweldige partij van Dirk van Duijvenbode. Hij leek dood en begraven en toen ging de knop om en wist hij met 4-3 te winnen. De maximale scores vlogen werkelijk door onze beeldscherm heen en dat betekende een winnende bet. Dit kreeg even later een vervolg bij Michael Smith waar een partij werd verwacht van 6 sets of meer. Het was raak met een 4-2 eindstad. Tegenvaller van de dag was dat Vincent niet kon spelen door Corona. James Wade kreeg een walk over en Vincent is uitgeschakeld. Enorm balen. We hebben vandaag weer een heerlijk programma en natuurlijk wat pareltjes die we hebben uitgezocht.

Dinsdag 28 december

Middagsessie (vanaf 13.30 uur)
Steve Lennon – Mervyn King
Ryan Searle – Danny Noppert
Joe Cullen – Martijn Kleermaker

Avondsessie (vanaf 20.00 uur)
Rob Cross – Daryl Gurney
Peter Wright – Damon Heta
Michael van Gerwen – Chris Dobey

Voorspelling Ryan Searle – Danny Noppert

Ryan is in grootse vorm aangekomen bij het PDC WK darts. Hij heeft in de warming up de finale gehaald van het Player Championship. Knappe prestatie van Ryan. Wanneer we naar de ontmoetingen van deze twee spelers kijken valt op dat Danny altijd winnend het podium verlaat. Ryan kent in Danny een ware angstgegner. Op de ranking ontlopen de twee elkaar ook amper. We snappen dat de bookmakers Ryan als favoriet hebben staan maar vinden de odds overdreven.

Danny Noppert wint wedstrijd BetCity @ 2.37: De stats onderling zijn enorm in het voordeel van Danny. Dat is waar we vandaag op inzetten. We vinden het erg interessant om deze weddenschap te pakken. Het voordeel is enkel in de vorm terug te vinden bij Ryan, we hebben eerder dit toernooi gezien dat het niet mee hoeft te tellen. Verder doet een beetje ‘’Hollands Glorie’’ ons vaak niet verkeerd.

Voorspelling Joe Cullen – Martijn Kleermaker

Martijn kan zijn geluk niet op door met zijn debuut op het toernooi de 16de finales te halen. De boomlange Nederlander heeft een jaar geduld moeten hebben maar zal het vast de moeite waard hebben gevonden. Vandaag is de tegenstander Joe Cullen. Dat is wel even niveau. Joe is de nummer 13 van de wereld momenteel en wij verwachten een hele zware pot voor Martijn.

Joe Cullen King of the Oche  – BetCity @ 2.25: Joe heeft een beter gemiddelde voor de maximale score en hoger gemiddelde op zijn checkouts. In een lange wedstrijd is de kans ook hoger dat Joe op alle fronten toch wint. Wij verwachten dus een overwinning en meer 180s + de hoogste checkout voor Joe.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online.

 

Voorspelling Michael van Gerwen – Chris Dobey

Mighty Mike mag weer aantreden. Het is het toetje van de dinsdagavond. Van Gerwen deed de vorige wedstrijd gewoon zijn ding. Dat vonden wij fijn om te zien want het zag er uit dat het weinig moeite kosten. Dobey daarentegen kwam 2-0 achter in sets en wist uiteindelijk te winnen. Hij lijkt prima in vorm maar een maatje te klein voor Michael van Gerwen.

Minder dan 5,5 total sets  BetCity @ 1.79: Van Gerwen in goede en slechte tijden altijd de bovenliggende partij tegen Dobey. Wij verwachten niet teveel moeite voor Mighty Mike. 4-1 lijkt ons een mooie uitslag voor deze partij.

Tot zover een aantal parels die we eruit lichten voor vandaag. Je hebt ook weer inspiratie waar je allemaal op kunt letten bij darts Dat maakt het nog net iets leuker om te volgen en zeker wat spannender.

We gaan voor weer zo’n dag als gister. Je moet de standaard hoog houden. Veel succes en tot later.