Wedtips en bonussen!

Het Europese voetbal is weer terug! Dat zijn de betere berichten en dat allemaal gecombineerd met geweldige bonussen van de bookmakers. Dit zijn de momenten waar we scherp moeten zijn. De Eredivisie, Bundesliga en Premier League gaan allemaal van start dit weekend. Dat betekent focussen op de beste wedtips en tegenwoordig aan te vullen met heerlijke bonussen. Laten we hier nu eens het maximale uit halen. De bookmakers doen flink hun best voor hun spelers. Hieronder een bonus bij Circus en wel met een waarde van 100 euro.

Op zoek naar een kickstart voor je bankroll?! Onze vrienden van Circus pakken uit! De maand augustus staat in het teken van de start van de competities. Serie A, La Liga, Eredivisie en Premier League het is er straks weer allemaal. Stort 100 euro en ontvang 100 euro aan freebets  klik hier! Je ontvangt het  in de vorm van 10x 10 euro freebet. Vrij te spelen met bets van 20 euro zoals het principe van de welkombonus. Nieuwe speler? Registreer en ga voor de 250 euro freebets via deze link en deze bovenstaande promotie in totaal dus 350 euro dat is niet verkeerd. Laat het seizoen maar beginnen!

Een rubriek die wij zeer waarderen bij bookmaker Circus is the game of the week. Kort samengevat speel een bet van 20 euro op een minimale odd van 1.30 op de wedstrijd van de week gekozen door Circus en win een freebet ter waarde van 20 euro. Je raadt het al week in week uit te spelen bij de bookmaker. Een weddenschap die wij 9 van de 10 keer weten binnen te halen is onderstaande een voorbeeld van:

Zondag 14:30 uur Vitesse vs Feyenoord

We verwachten hier zeker een doelpunt in de eerste helft. Ploegen lijken in de voorbereiding nog zoekende en dat kan wel eens resulteren in spektakel in de eerste helft. Iedereen heeft er natuurlijk zin in en wilt niet bij rust al voor staan. Odd valt precies goed en dat zou een dubbelslag zijn. We halen namelijk de 20 euro freebet dan binnen.

We stappen door naar BetCity op weg naar nog meer freebets. We spelen daarom graag bij meerdere bookmakers omdat we zo meer kans hebben op promoties die echt waarde toevoegen. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we hoogste wanneer we kunnen kiezen. Wij zoeken de beste odds uit tussen voornamelijk Betcity en Circus, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity  Dan kan je daar bovenop nog eens 100 euro live bets scoren. We hebben hier ook tips bij gevonden!

Aankomend weekend kan je al de Eredivisie en Premier League €20 Live Free Bets bij elkaar spelen! Hoe? Dat lees je hieronder!

Het is zover: de transfermarkt is geopend! Slimme spelers maken een transfertje naar BetCity en sluiten zich massaal aan bij de leukste bookmaker van Nederland.

Als jij nog geen transfertje hebt gemaakt naar BetCity hebben we goed nieuws voor je: als nieuwe speler krijg je een Free Bet tot €50. Dat is natuurlijk niet alles: we geven je nóg eens €100 aan Free Live Bets! Yep: je krijgt dus €150 aan Free (Live) Bets van je vrienden van BetCity. Makkie!

Heb jij al een transfertje gemaakt? Met zoveel versterkingen op komst verleng jij je contract toch ook? Ga jij voor contractverlenging, dan heeft BetCity een tekenbonus voor je klaar staan en krijg jij natuurlijk ook €100 aan Free Live Bets! Voor jou gelden dezelfde voorwaarden als nieuwe spelers, dus log in en lees snel verder. Gewoon je koppie gebruiken!

Zaterdag 16:00 uur Newcastle United vs Nottingham Forest

Prima voorbereiding van Newcastle. Je kunt de 20 euro freebets vrij spelen door een bet van minimaal 20 euro op een odd van hoger dan 1.5 te zetten. We kunnen de bets inzetten bij verschillende competities waaronder de Premier League en Eredivisie. In de Premier League vinden we een mooie odd voor drie punten Newcastle. We verwachten eigenlijk niet anders en zien hier een uitgelezen kans voor de dubbelslag. Winst van de bet en 20 euro freebet!

Zondag 14:30 uur NEC Nijmegen vs FC Twente

Een mooie pot voor doelpunten dachten wij zo. De voorbereiding geeft een mooi beeld namelijk goals, goals en nog meer goals. Klassiek gezien ook een grote kans op 3 goals of meer. We zien dus wederom een grote kans van slagen om niet alleen de odd van 1.83 binnen te slepen maar ook nog eens 20 euro om vrij in te zetten op live wedstrijden. Kijken wat er allemaal binnen is gehaald zondag.

Veel geluk aankomend weekend en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit weekend.

MR BO.