WEDTIPS GP BAHREIN GAAT MAX WINNEN?!

Het is dan eindelijk zover! Het race seizoen gaat weer beginnen! Ook dit jaar starten we weer in Sahkir met de GP van Bahrein. De eerste race in Bahrein is in 2004 gereden en Bahrein is traditioneel een race die in het begin van het seizoen gereden wordt. Je kent de GP van Bahrein misschien nog wel van de grote crash van Romain Grossjean in 2020. Vorig jaar vertrok Max hier vanaf pole maar moest hij in de race Lewis net voor zich houden. Ferrari en Mercedes zijn hier de constructeurs met de meeste overwinningen (6) op hun naam. Lewis Hamilton is de recordhouder bij de coureurs met 5 overwinningen. Een leuk feitje van dit circuit is dat dit circuit 1 van een handjevol circuits is waarop Mclaren nog géén overwinning heeft weten te behalen. Met de Bahreinse GP is er ook een start van een nieuwtijdperk in de Formule 1. Het hybride tijdperk komt met de nieuwe kampioen Max Verstappen tot een einde. Door de nieuwe reglementen en de aanpassingen aan de auto’s zal het seizoen er heel anders uit komen te zien dan daarvoor

Race Info

Circuitnaam : Bahrein international circuit

Baanlengte : 5.1412 km (15 bochten)

Race afstand : 57 rondes (308.238 km)

Baan record : 1:30.252 Michael Schumacher ( Ferrari, 2004)

Resultaat 2021 editie : 1st Lewis Hamilton, 2nd Max Verstappen, 3th Valterri Bottas

Programma :

1e vrije training                                 18 maart 12:00-13:00 uur

2e vrije training                                 18 maart 15:00-16:00 uur

3e vrije training                                 19 maart 12:00-13:00 uur

Kwalificatie                                        19 maart 15:00-16:00 uur

Race                                                    20 maart 15:00 uur

 

Tips :

Kwalificatie h2h Lando Norris > Daniel Ricciardo @1.45 op Betcity

Ricciardo is net hersteld van corona en kon afgelopen testingsdagen niet rijden in de nieuwe mclaren. Lando Norris daarentegen wist in de test dagen op het circuit in Sakhir 200 rondjes te rijden. Meer dan alle andere coureurs. Vooral met de nieuwe auto’s en reglementen is het heel belangrijk om een goed gevoel te hebben bij je auto, wij denken dat Lando door de vele rondjes een veel beter gevoel van de auto zal hebben dan Daniel. Naast de vele rondes die Lando al gereden heeft, heeft hij vorig jaar zijn teamgenoot vorig jaar in 15 van de 22 races verslagen in de kwalificatie. Wij gaan hier dus voor wederom een overwinning van Lando op zijn teamgenoot.

Behaalt een podiumplaats in de race : Lewis Hamilton @1.66 op Bet365

lewis hamilton kan racen als geen ander en is ook nog is steengoed op het circuit van Sakhir. Hij is hier recordhouder met 5 wins en wist sinds 2014! Elke race op het podium te belanden. Deze bizarre stat gaat gepaard met het feit dat Lewis gebrand is op een revanche op verstappen. Dit lijkt dan ook het ideale recept voor nog een podium plaats

Race H2h Gasly > Tsunoda en bottas > Zhou @1.81 @Betcity

Gasly wist vorig jaar in 16 van de 21 races tsunoda boven zich te houden. In 4 van de 5 gevallen dat dit niet lukte had pierre een DNF, dat betekent dat tsunoda in 1 race zijn teamgenoot op de baan heeft afgetroeft. Dan lijkt gasly toch echt de betere en we hopen dat hij dat in bahrein ook laat zien. Bij de alpha romeos zijn er 2 nieuwe namen, valteri bottas en guangyou zhou. Voor laatstgenoemde is het zijn eerste seizoen in de Formule 1. Hij zal vooral in de eerste race moeten wennen. En dan heb je ook met valteri bottas een coureur tegenover je met 10 race overwinningen en 67 podiums op zijn naam. We verwachten hier dan ook niet dat zhou het bottas lastig zal gaan maken.

Race winnaar : Max Verstappen @2.87 @Bet365

De regerend kampioen heeft een hele goede testing achter de rug. Max is vrolijk, rijdt veel rondjes en heeft er gewoon ongelofelijk veel zin in. Bij de testing was hij de snelste en de auto leek weinig problemen te hebben. Max is wat ons betreft de beste coureur van het veld en als hij dat waarmaakt dan staat daar ook nog is een mooie odd op! Daar komt nog bij dat max ijzersterk voor de dag kwam in de gp van vorig jaar in bahrein waar hij pole pakte en in de race voortdurend in de buurt van de mercedes reed. Go Max.

 

Gelijk door naar BET365 klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

 

We spelen bij meerdere bookmakers omdat we verschillende wedopties willen hebben bij de race. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we hoogste wanneer we kunnen kiezen. De  odds in deze blog zijn van BetCity en Bet365. Mocht je nog geen account hebben bij BetCity dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.