Wedtips weekend speelronde 1 en 2 oktober

Voor velen een zegen, voor sommigen jammer, het interlandvoetbal zit er weer op. We zagen Nederland uiteindelijk zonder problemen in de Final Four, maar in de andere 3 poules was het tot op het laatste moment spannend. Ondanks een 2-0 overwinning op Frankrijk bleef Denemarken één punt achter op Kroatië in poule 1, Spanje pakte in extremis de 1e plek af van Portugal in een onderling duel en in poule 3 pakte Italië een 0-2 overwinning op Hongarije om het enige team te zijn wat Hongarije wist te verslaan en terecht bij de Final Four zit. Een interessante Final Four maar toch staat clubvoetbaal weer voor de deur. Hopelijk zijn de spelers in die paar dagen snel uitgerust want we gaan er dit weekend weer hard tegenaan, check onderstaande wedtips snel.

Het weekend aan met Daan

Voorspelling OH Leuven – Royale Union SG

We starten het weekend weer lekker op in België. België is al jaren een doelpuntrijke competitie en steeds prominentere spelers spelen in de Jupiler Pro League. We zagen vorig jaar het sprookje van Royale Union SG op het laatste moment uiteenspatten. Na onderlinge duels met Club Brugge was het de club uit de hoofdstad die met de landstitel ervandoor ging. Hun 18e landstitel. Zaterdag starten OH Leuven en Union SG met de voetbaldag in België, OH Leuven is goed begonnen met 17 punten na 9 duels en staat momenteel op de 4e plaats. Union SG heeft geen droomstart zoals afgelopen seizoen maar mag desondanks niet klagen met 16 punten uit 9 duels, zij staan momenteel 6e. Beide teams zien de doelpunten vallen aan beide kanten, OH leuven wist namelijk in die 9 duels zelf 16 keer te scoren maar kreeg er ook 13 tegen. Union SG heeft in haar 9 duels 14 keer weten te scoren en moest ook 14 keer vissen.

Wedtip: Over 2.5 total goals + both teams to score – Unibet @2.07: Een kraker tussen de nummer 4 en de nummer 6 van de Jupiler Pro League en doelpunten zien ze het hele seizoen al. Een ruime verdubbeling voor een aantrekkelijke en doelpuntrijke wedstrijd.

Voorspelling Port Vale – Sheffiel Wednesday

Dan door naar een competitie waar elk seizoen wel wat diamantjes voor ons te vinden zijn. De Sky Bet League 1 is het 3e niveau van Engeland waar grote clubs als Portsmouth, Derby en Sheffield Wednesday in uit komen. Laatstgenoemde staat momenteel 4e met na 10 duels 20 punten. Sheffield Wednesday wist in die 10 duels zelf 20 keer te scoren en moest 10 keer slikken, een gemiddelde van 3 doelpunten per wedstrijd dus. Sheffield Wednesday gaat op bezoek bij de nummer 15 van de League 1, Port Vale. Port Vale staat op 12 punten en wist in die 10 duels zelf 10 keer te scoren en kreeg er 15 tegen, hun gemiddelde ligt dus op 2.5 doelpunten per wedstrijd. In de laatste 5 wedstrijden zagen beide teams 4 keer minimaal 3 doelpunten vallen dus daar kijken we zaterdag ook weer na.

Wedtip: Over 2.5 total goals– Unibet @2.07: Ze hoeven niet per se van beide kanten te komen, 3 doelpunten minimaal geeft ons al 2x je inzet. De gemiddeldes zijn hoog en ook de laatste wedstrijden zien beide teams genoeg doelpunten. Ik zie weinig reden waarom dit zaterdag niet nog even kan doorgaan.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Lorient – Lille

Zondag starten we vroeg op in Frankrijk. Ook daar zijn we weer op zoek naar doelpunten, want zoals in vorige blogs al is gezegd zijn ze gul met de doelpunten en de desbetreffende odds in Frankrijk. Het gemiddelde dit seizoen na 8 speelrondes in Frankrijk ligt namelijk op 3.04 doelpunten per wedstrijd. Dit gemiddelde is dus over alle teams, dus niet alleen de doelpuntrijke, ook de teams die weinig goals zien zijn hierin meegenomen. Het zijn prachtige cijfers als je de odds weer ziet langskomen dit weekend. Voor zaterdag kijken we naar de wedstrijd Lorient-Lille, twee teams die eer geven aan onze mooie statistiek. Lorient is goed in vorm dit seizoen en bezit na 8 wedstrijden momenteel de 3e plaats mar 19 punten, maar 3 punten achter PSG. In die 8 wedstrijden wisten zij 17 keer tot scoren te komen en moesten ze 12 keer zelf vissen. Lille is wat wisselvallig maar staat desondanks momenteel op de 7e plaats met 13 punten, wel 6 punten minder dan Lorient dus. Lille doet zoals gezegd ook gezellig mee met de doelpunten, na 8 wedstrijden hebben zij 16 keer gescoord en kregen zij er ook 16 tegen.

Wedtip: over 2.5 total goals + both teams to score – Bet365 @1.90: Lille zag in elke wedstrijd dit seizoen beide teams scoren, waarvan 7 van die 8 keer ook nog eens minimaal drie keer werd gescoord. Lorient zag 6 van haar 8 wedstrijden beide teams scoren, waarvan alle 6 ook minimaal drie doelpunten vielen.

Voorspelling Kortrijk – Royal Antwerp

Waar we het weekend begonnen in België, sluiten we ook weer af in België. Kortrijk krijgt bezoek van een geweldig begonnen Royal Antwerp. Royal Antwerp heeft namelijk als enige ploeg in Europa nog de volle buit te pakken. Na 9 duels staat Royal Antwerp stijf bovenaan met 27 punten en dus ook 9 overwinningen. Ze scoren gemiddeld drie keer per wedstrijd en krijgen er gemiddeld 0,67 tegen. Het zijn mooie statistieken voor de ploeg uit Antwerpen. Die ploeg gaat zoals gezegd op bezoek bij Kortrijk, de nummer 14 van de ranglijst. Kortrijk doet het niet minder dan andere jaren, maar ook nog niet bepaald beter. Na 9 duels staat Kortrijk op een telleurstellende 7 punten met maar 6 doelpunten gescoord en 15 tegen. Kortrijk verloor 5 van haar laatste 6 duels en zal het moeilijk krijgen om de goed draaiende ploeg van trainer Mark Van Bommel te stoppen.

Wedtip: Royal Antwerp wint – Betcity @1.73: We zijn het hele weekend op zoek naar doelpunten maar sluiten af met een ploeg in supervorm. Ook deze odd is niet misselijk, succes aan Janssen en Van Bommel zondag!

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity, Bet365 en inmiddels ook weer Unibet, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: Betcity / Bet365 / Unibet. 

Vergeet je niet voor te bereiden op de GP Singapore. Onderstaand de blog van onze F1 kenner!

GP Singapore 2022

Extra: Derby weekend

Het is derby weekend in de Premier League, zaterdag kunnen we om 13:30 genieten van de North London derby en op zondag trappen we om 15:00 af voor de Manchester derby. Het zijn wedstrijden waar soms lastig is om iets voor te vinden, vandaar dat ik jullie even een handje help dit weekend.

Harry Kane to score – Betcity @2.80: Thomas Henry, Gareth Bale en Harry Kane. Ze passen allemaal in hetzelfde rijtje. Ze hebben allemaal hun stempel weten te drukken op de North London derby. De laatste keer won Tottenham met 3-0, de eerste 2 doelpunten waren op de conto van Kane. De Engelse topspits staat na 7 Premier League duels op 6 doelpunten en is tijdens de interlands niet gestopt met scoren, Kane vond namelijk afgelopen maandag nog het net tegen Duitsland met Ter Stegen op doel. Kane laat zien waar hij al jaren goed in is, het heeft zijn stempel al meermaals weten te drukken op deze derby, doet hij dat zaterdag weer?

Erling Haaland over 2.5 schoten op doel – Betcity @2.20: Erling Haaland is natuurlijk de speler waar deze Manchester Derby naar wordt gekeken. Weet hij te scoren dan krijg je maar 1.55 keer je inzet, maar weet hij 3 keer op doel te schieten dan krijg je ruim twee keer je inzet. Hoewel het veel lijkt is het zo dat Haaland in de Premier League gemiddeld 2.4 keer op doel schiet en ik denk dat hij zich maar al te graag wil laten gelden bij deze derby.