Wedtips weekend speelronde 12 en 13 november

Het laatste weekend met competitievoetbal staat voor de deur. Hopelijk gaan we knallend naar het WK want er staan een paar mooie potjes voor ons klaar. Ik neem jullie dit weekend weer mee, deze keer niet alleen met individuele tips maar we pakken ook wat mooie doubles en combi’s mee. We pakken het dus iets anders aan maar we gaan langs Engeland, Frankrijk en België dit weekend. Ik ben klaar voor het weekend, laten we ervoor gaan met deze heerlijke wedtips.

Het weekend aan met Daan

Zaterdagse Premier League Treble
Wedtip: Leicester wint of speelt gelijk + Bournemouth-Everton over 2.5 total goals + Newcastle United draw no bet –
Unibet @6.73

We vallen gelijk met de deur in huis: zaterdag starten we in de Premier League met een treble van drie verschillende wedstrijden om gelijk voor de hoogste odd van het weekend te gaan. We starten om 16 uur met de wedstrijden West Ham-Leicester City en Bournemouth-Everton. West Ham verloor doordeweeks met penalty’s van Blackburn in de EFL Cup. West Ham staat in de Premier League momenteel 15e en geniet niet van de beste vorm. Overwinningen worden Europees gezien gepakt tegen Silkeborg (1-0) en FCSB (0-3), maar in de Premier League wordt verloren van clubs als Crystal Palace (1-2) en Everton (1-0). Leicester staat na de slechte start inmiddels 14 en scoort een stuk makkelijker dan dat West Ham dat doet. Ondanks dat ze maar één plek verschillen op de ranglijst zien we Leicester met deze vorm als favoriet. Ze wonnen namelijk 3 van hun laatste 4 wedstrijden en verloren alleen met 0-1 van Manchester City. Everton, Wolves en Leeds United werden gemakkelijk aan de kant gezet (0-2, 0-4 en 2-0). Toch zien de bookies Leicester als underdog dus de odd die we voor een gelijkspel of overwinning van Leicester City is heerlijk.

Dan door naar Bournemouth die bezoek krijgen van The Toffees. Bournemouth staat 17e, net boven de streep en kreeg maar liefs 32 doelpunten tegen. Zelf scoorde zij 15 keer. Everton heeft een dramatische vorm te pakken en staat nu 16e, één plek boven Bournemouth dus. Zij scoorden 11 keer en kregen er 14 tegen. We gaan hier voor doelpunten, dat komt vooral door Bournemouth en door de onderlinge resultaten. Ze hebben het van de week mogen laten zien in de EFL Cup, exact dezelfde wedstrijd stond daar namelijk op het programma. Bournemouth won met 4-1. De onderlinge wedstrijden daarvoor eindigden in 1-3, 3-1, 2-0, 2-2, 2-1, 2-1 en 6-3. Genoeg doelpunten dus, de odd is hoog dus ook deze past lekker in onze treble.

Wanneer de eerste twee potten erop zitten weten we of we nog mogen toekijken naar deze laatste van de treble. Al is dit ook een heerlijke om alsnog te zetten mocht deze treble sneuvelen. Newcastle United krijgt namelijk bezoek van het Chelsea onder leiding van Graham Potter. Bij de aanstelling van Potter werd al gekeken naar de lange termijn, Potter moet de ploeg naar zijn hand krijgen. Potter gaat met Chelsea niet gauw geweldige resultaten neerzetten en dat hebben we gezien. Ze krijgen veel kansen tegen en creëren zelf ook niet overdreven veel. Daarbij zijn hun twee wingbacks geblesseerd en laat dat nou net een van de belangrijkste posities zijn in het systeem van Potter. Newcastle United daarentegen presteert heel stabiel en staat gezien alle statistieken harstikke terecht op een 3e plek. Ze creëren veel en hebben dan ook al 28 keer weten te scoren in 14 duels. Ook achterin gaat het goed, ze kregen er namelijk maar 11 tegen. Alle reden om dus te kijken naar de favoriet Newcastle United. Hoewel ze favoriet zijn geeft een overwinning nog steeds een quotering van rond de 2.30. Newcastle United verloor dit seizoen pas één keer, in de 97e minuut van Liverpool. Dus een draw no bet voor Newcastle United past in het straatje om onze Premier League treble af te maken voor de zaterdag.

Doelpuntenmaker Duitsland


Wedtip: Nkunku scoort–
Bet365 @2.75:

Hier hoef ik eigenlijk niet lang bij stil te staan. Deze man is on fire dit seizoen, Cristopher Nkunku is de naam. Na 14 competitiewedstrijden heeft de Franse middenvelder annex aanvaller al 12 keer weten te scoren, hij maakte genoeg indruk om met Frankrijk mee te gaan naar het WK over een paar weken. Het lijkt daarbij ook een kwestie van tijd totdat hij van Leipzig naar London verkast om voor een transfer van 53 miljoen te gaan spelen voor Chelsea. Voor nu speelt hij nog bij Leipzig en mag hij het zaterdag gaan opnemen tegen Werder Bremen. Bremen kreeg in 14 competitiewedstrijden 25 doelpunten tegen dus kansen zullen er komen voor de Fransman. We staat hier niet te lang bij stil, bij dit soort quoteringen moet je hem gewoon elke wedstrijd spelen.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online.

Sunday Betting Match of the Day


Wedtip: Brighton to win + both teams to score –  Bet365
 @4.00:

Ook op de zondag gaan we van start in de Premie League. Hier een keuze voor hoeveel risico je wilt nemen. Brighton speelt namelijk zondag om 15 uur tegen Aston Villa en wij combineren twee weddeschappen die je beide goed als single zou kunnen spelen. Heb jij vertrouwen in het werk van trainer Roberto De Zerbi dan kun je voor een overwinning gaan van Brighton voor een quotering van 1.85. Speel je liever niet op 1×2 dan is een typische beide teams scoren leuk om te bekijken. De quotering van die weddenschap staat momenteel op 1.81 dus ook een mooie voor een single. Wij gaan deze blog dus voor wat mooie quoteringen dus combineren ze bij Bet365 voor maar liefs vier keer onze inzet. De oud coach van Sassuolo Roberto De Zerbi doet goed werk bij Brighton. Toen Potter vertrok bij The Seaguals werd er erst gelijkgespeeld tegen Liverpool met 3-3, vervolgens verloren van Tottenham (0-1) en Brentford (2-0). Zelfs daarna moesten ze nog wennen aan de werkwijze van de Italiaan, er werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Nottingham maar tegen Manchester City boden ze stand, toch verloren ze die wedstrijd met 3-1. Sindsdien is de goede weg echt ingeslagen, Chelsea onder leiding van Potter werd met 4-1 aan de kant gezet en ook Wolves werd met 2-3 verslagen. In de EFL Cup hadden ze met Arsenal een lastige tegenstander op het programma maar Brighton versloeg Arsenal in Londen vrij gemakkelijk met 1-3. Brighton won dus haar laatste 3 wedstrijden en beide teams kwamen ook tot scoren, Aston Villa verloor terwijl beide teams scoorde tegen Manchester United in hun duel in de EFL Cup. De keuze is dus aan jou, ga je voor een van de singles of pak je ze beide samen?

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity, Bet365 en inmiddels ook weer Unibet, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: Betcity / Bet365 / Unibet. 

Extra: Weekend Treble


Arsenal to win + over 1.5 total goals + Strassbourg-Lorient both teams to score + Anderlecht-KRC Genk over 2.5 total goals –  Bet365@5.03:

Onze ‘extra’ rubriek blijft toch altijd wel wat anders dan de rest van de blog. Hoewel we weer naar een hoge quotering kijken is deze toch uniek. We pakken nu namelijk het hele weekend in plaats van één van de twee dagen. We gaan naar de Premier League op zaterdag en sluiten zondag af in België en Frankrijk om op een mooie odd van 5.03 uit te komen.

Zaterdag speelt Arsenal een uitwedstrijd tegen Wolves. Arsenal is zwaar favoriet, en terecht denk ik zo. Arsenal staat momenteel met 34 punten uit 13 duels bovenaan de Premier League, dat terwijl Wolves terug te vinden is op een 19e plaats met 10 punten, evenveel als Nottingham Forrest. Wolves scoorde zelf maar 8 keer in 14 competitieduels en kreeg er 22 tegen. Arsenal scoorde zelf maar liefs 31 keer en kreeg er maar 11 tegen in hun 13 competitiewedstrijden. We combineren de goals met een gemakkelijke overwinning van de bezoekende ploeg om onze treble zaterdag te starten. Met deze combinatie van weddenschappen gaan we ervanuit dat Arsenal wint, alleen niet met 1-0.

Dan op de zondag naar Frankrijk waar nummer 18 Strassbourg bezoek krijgt van ploeg in vorm Lorient die 6e staan. Lorient is dit seizoen goed bezig en wist in 14 competitiewedstrijden al 25 keer het net te vinden, toch kregen ze er ook 20 tegen. Strassbourg scoorde ondanks de 18e plaats wel 16 keer in haar 14 competitiewedstrijden, zij kregen er 25 tegen. Beide teams hebben vrij gelijke statistieken, daarbij leek Strassbourg net week op de goede weg te zijn om punten te pakken. Dit lijkt de laatste kans voor trainer Stephan Julien dus de verwachting is dat ze ervoor zullen gaan zondag. Daarentegen is Lorient geen makkelijke tegenstander dit seizoen, al won het niet de laatste 4 wedstrijden. Het scoorde wel in 3 van die 4 wedstrijden en vandaar ook dat we gaan voor een beide teams scoren in Frankrijk om de treble mee voort te zetten.

We sluiten af in België, een competitie die we dit jaar nog niet veel hebben besproken in de blog. Dit omdat de bookies, in tegenstelling tot vorig jaar, een beetje hebben bijgeschaafd met de quotering voor doelpunten in België. Vaak zit de value dan toch in andere competitie. Toch vallen er nog altijd veel doelpunten dus valt er vaak nog wel wat moois te combineren. Zondag kunnen we onze treble completeren met een over 2.5 total goals bij Anderlecht-KRC Genk. Genk staat met 43 punten uit 16 duels stijf bovenaan de Jupiler Pro League en lijkt met hun geweldige vorm deze positie niet snel kwijt te raken. Genk scoorde in die 16 competitieduels maar liefs 43 keer en moest 15 keer zelf vissen. Anderlecht is erg teleurstellend bezig dit seizoen maar scoorde in 15 duels toch 25 keer, het kreeg er helaas ook 18 tegen. Twee teams die hoge gemiddeldes zien wat betreft doelpunten dit seizoen en zeker de laatste wedstrijden vermakelijke wedstrijden zien. Vooral Genk is in een geweldige vorm waar het gemakkelijk scoort en ze toch ook regelmatig tegen krijgt. Genk kan gezien de statistieken ook gemakkelijk met 0-3 winnen dus dan is een over 2.5 nog steeds voldoende voor ons. Een mooie treble om het gehele weekend te blijven volgen en op zondag bij onze zuiderburen af te sluiten.