Wedtips weekend speelronde 15 en 16 januari

Een nieuw weekend vol met voetbal. Soms moeten we door de coronabesmettingen heen kijken maar we hebben een aantal heerlijke duels voor jullie eruit gepikt. Vorige zaterdag was natuurlijk geweldig met een 100% score, 4 voorspellingen en 2 doelpuntenmakers, het hele weekend was perfect. Dat kun je natuurlijk niet elk weekend verwachten maar we streven er natuurlijk wel naar. Met dit weekend 3 voorspellingen en 3 doelpuntenmakers staan de odds weer op scherp en gaan we vol vertrouwen het weekend in.

Het weekend aan met Daan

Voorspelling Accrington Stanley – Sunderland

We beginnen op de zaterdag in Engeland. Maar niet bij de Premier League of de Championchip, nee. Wel een club met die ervaring, Sunderland. In de Sky Bet League 1 mogen zij op bezoek naar middenmoter Accrington Stanley. Accrington heeft in 25 duels 31 keer het net te kregen en kregen maar liefs 40 tegendoelpunten te verwerken. Sunderland staat keurig 2e en scoort bijna 2 keer per wedstrijd. Na 26 duels staat de teller op 51 doelpunten voor en 32 tegen. Ze staan net als Rotherham op 50 punten en zullen er alles aan willen doen om met een goed doelsaldo de koppositie over te nemen, maar ook Accrington pakt dus vaak een goaltje mee.

Over 2.5 total goals – BetCity @ 1.78: Sunderland zag in 7 van hun laatste 8 duels minimaal 3 doelpunten en ook onderling is dit maar 1 keer niet het geval geweest, de andere 7 onderlinge duels eindigde in over 2.5 goals. De odd is prima voor een leuke wedstrijden in een, nog altijd, prachtige competitie.

Voorspelling Salernitana – Lazio

We blijven nog even bij de zaterdag, want de Serie A kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan met hun doelpunten dit jaar. Veel duels waar veel doelpunten kunnen vallen op de zaterdag maar om 18 uur is het hekkensluiter Salernitana die het thuis gaat opnemen tegen Lazio. Lazio begon het seizoen erg sterk maar zijn inmiddels wat afgezakt naar de 8e plaats. Ze kunnen de draad echter weer oppakken met deze uitwedstrijd tegen Salernitana. Aan de doelpunten zou het niet liggen, Lazio heeft dit seizoen namelijk in 21 duels al 43 keer het net weten te vinden en kregen er ook gewoon 39 tegen. Bij Salernitana lopen de doelpunten een stuk minder soepel met 13 doelpunten in 19 duels maar met 43 treffers tegen hebben wij wel vertrouwen in een doelpuntrijke wedstrijd, hoogstwaarschijnlijk in het voordeel van Lazio.

Lazio wint + over 2.5 total goals BetCity @ 2.08: Salernitana krijgt er zoals gezegd een hoop tegen en Lazio zien we als duidelijke favoriet om ze misschien wel alle 3 te maken. Met Immobile die er weer lekker in zit hebben wij er wel vertrouwen in. Het laatste onderlinge duel (2021) werd ook 3-0.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling 1. Heidenheim – FC Ingolstadt 04

Op zondag hebben we een vroege wedstrijd in de 2. Bundesliga erbij gepakt. Om 13:30 gaat de bal rollen voor de thuiswedstrijd van Heidenheim tegen FC Ingolstadt. Ingolstadt speelde in het seizoen 2016/2017 nog Bundesliga maar staan inmiddels laatste in de 2. Bundesliga. Sterker nog, Ingolstadt is een promovendus die de laatste 2 seizoenen 3. Bundesliga speelde. Heidenheim staat keurig 6e en bouwt aan een mogelijke toekomst in de Bundesliga in de komende jaren. De vorm is voor nu iniedergeval goed, ze hebben 5 van de laatste 6 duels gewonnen. Ingolstadt staat zoals gezegd laatste met een achterstand van 4 punten en wist in 18 duels maar 14 keer te scoren, ze kregen er wel maar liefs 37 tegen.

Heidenheim wint + Heidenheim over 1.5 teamgoals BetCity @1.95: Heidenheim heeft inmiddels 5 wedstrijden op rij 2 keer gescoord en won dus ook 5 van de laatste 6 duels. Wij verwachten ook dan de nummer 6 van de 2. Bundesliga hekkensluiter Ingolstadt even aan de kant zet, een mooie verdubbelaar voor de wedstrijd op de zondag.

Heb jij het laatste bericht op de Bookies Online website al gelezen? Speel Slimmer bij Betcity, kom achter de voordelen van het spelen op Betcity. De odds zijn ook van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link -> BetCity.

 

Extra: Topschutters

Ross Stewart (Sunderland) scoort –  BetCity @ 2.32: Ross Stewart is dé doelpuntenmaker van Sunderland. Hij staat bovenaan de topscoorderslijst met 18 goals in 26 duels. Deze Schot begint aan de prime van zijn carrière en wist de afgelopen 4 wedstrijden er minimaal eentje en te prikken, soms zelfs meer dan eentje. Als de 25 jarige spits van Sunderland er in een, hoogstwaarschijnlijk, doelpuntrijke wedstrijd weer eentje inprikt is deze mooie odd binnen voor ons.

Lautaro Martinez scoort –  BetCity @ 2.65: Atalanta – Inter, een moeilijke wedstrijd om te scoren zou je denken. Maar in de Serie A is het niet moeilijk om te scoren hoor. Inter scoorde 51 keer in 20 duels en ook Atalanta scoort veel en krijgt genoeg tegen. Van de 51 gescoorde doelpunten van Inter in de competitie mag Lautara er 11 op zijn rekening nemen. Dat klinkt niet heel veel in 18 duels maar toch een mooie 0.61 op 1. Maar het gaat vooral om wat de Argentijnse spits extra kan geven in topwedstrijden, tegen Juventus schoot hij nog een penalty zonder problemen binnen en ook tegen Napoli waas hij dit seizoen al trefzeker. Hoge odd, zeker het proberen waard in een wedstrijd waar veel goals worden verwacht.

Karim Benzema scoort –  BetCity @ 2.02: Deze keer 3 doelpuntenmakers, Karim wil je namelijk eigenlijk elk weekend meenemen. In zijn laatste 2 wedstrijden scoorde hij er 3 en ook tegen Barcelona was hij in de tweede helft trefzeker. Met 17 doelpunten in 20 competitieduels zit het wel snor bij de Fransman. Bilbao vaak doelpuntrijke wedstrijden en beide duels in de Super Cup waren vermakelijk, genoeg kans voor deze topper om zijn doelpunt in de finale mee te pikken.