Wedtips weekend speelronde 17 en 18 september

Het interlandvoetbal staat weer voor de deur, maar eerst mogen we dit weekend nog heerlijk genieten van clubvoetbal. Er wordt weer gevoetbald in Engeland en de speelrondes in de andere landen gaan ook rap voorbij. We kijken weer met smacht uit naar het nieuwe weekend. Ik ga jullie ook dit weekend weer meenemen langs de velden voor de mooiste wedtips van het weekend. Zoals altijd sluiten we ook weer af met een toetje, benieuwd wat het is? Lees verder.

Het weekend aan met Daan

Voorspelling Tottenham – Leicester

We beginnen dit weekend bij wat we afgelopen weekend gemist hebben, de Premier League. Tottenham speelt in het eigen stadion tegen de momentele nummer laatst van de Premier League. Tottenham komt terug van een teleurstellend resultaat in Portugal (2-0 tegen Sporting) en zal enigszins vermoeid misschien aan de aftrap verschijnen. Ik raad dan ook niet aan om met een quotering van 1.50 mee te gaan met een overwinning van Tottenham, is Leicester dit seizoen wel bijzonder teleurstellend. Leicester staat namelijk niet alleen laatste, het heeft nog geen overwinning kunnen pakken dit seizoen. Sterker nog, na 6 wedstrijden staan ze pas op 1 punt. Dat is 3 punten minder dan Nottingham Forrest op de 19e plaats. Leicester scoorde in die 6 duels weliswaar 8 doelpunten maar het kreeg met 16 het dubbele aantal tegen.

Wedtip: Over 2.5 total goals + both teams to score – Betcity @2.00: Leicester is op zoek naar punten en scoort, ondanks de slechter resultaten, eigenlijk elke wedstrijd wel. Het lijkt op een open wedstrijd waar beide teams veel kansen zullen krijgen en met de verdedigingen van beide teams zullen er ook een aantal binnen vallen.

Voorspelling Charleroi – Westerlo

We sluiten de eerste dag van het weekend af in België bij Charleroi tegen Westerlo. Charleroi staan onderaan het linkerrijtje met in 8 wedstrijden 13 doelpunten voor en 13 doelpunten tegen. In die 8 wedstrijden wisten ze 12 punten te verzamelen, dit ging door middel van 4 overwinningen en 4 nederlagen. Bij het gepromoveerde Westerlo loopt het ook erg goed op rolletjes, na 8 duels hebben zij 9 punten kunnen behalen door middel van 3 overwinningen en 5 nederlagen. In die 8 duels wisten ook zij 13 keer tot scoren te komen, alleen kregen zij er met 16 tegentreffers iets meer tegen dan Sporting de Charleroi. Als we kijken naar doelpunten zit het bij beide teams dus wel goed, tot dusver heeft Charleroi is 6 van haar 8 duels minimaal 3 doelpunten gezien, bij Westerlo was dit in 5 van hun 8 duels het geval.

Wedtip: Over 2.5 total goals– Betcity @1.72: Qua doelpunten zit het wel snor dus bij deze twee ploegen. Ondanks dat ze vrij aan elkaar gewaagd zijn zou het mij ook niet verbazen als één van de twee de ander met 3-0 te kijk zet. Vandaar dat we de traditionele btts even links laten liggen, over 2.5 doelpunten staat ook al mooi om de zaterdag mee af te sluiten.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Brentford – Arsenal

We starten de zondag waar we ook de zaterdag startten: in Engeland. Ondanks dat ik regelmatig ook wat leuks tegenkom in de lagere divisies blijven we deze keer toch nog in de Premier League. Brentford begon, vanwege het verlies van Christian Erikson, het seizoen als degradatiekandidaat maar heeft laten zien daar niet in mee te willen doen. Brentford mag om 13 uur de zondag beginnen met een thuiswedstrijd tegen Arsenal. Zoals gezegd doet Brentford het toch boven verwachting. Na 6 duels staan ze op 9 punten en maken ze met 15 doelpunten en 9 tegentreffers indruk. Arsenal doet het ook ver boven verwachtingen, ondanks dat er altijd veel hoop is bij The Gunners lijkt het dit seizoen er voor het eerst sinds tijden weer uit te komen. Ze wonnen 5 van hun 6 Premier League duels en staan daarmee bovenaan met 15 punten, één punt meer dan Manchester City en Tottenham. In die 6 Premier League duels scoorden ze 14 keer en kregen ze 7 doelpunten tegen. Het laatste Premier League duel van Arsenal was weliswaar de 3-1 nederlaag tegen Manchester United maar ze kregen vanuit alle kanten te horen dat zij het betere spel hadden en op zijn minst een gelijkspel verdienden. Voor het goede gevoel werd doordeweeks nog afgerekend met FC Zurich (1-2), ook hier waren ze een stuk beter en behaalden ze dus een overwinning.

Wedtip: over 2.5 total goals + both teams to score –Unibet @1.97: Arsenal en Brentford zullen allebei met vertrouwen de wedstrijd ingaan en het kan niet anders dat dit spektakel oplevert. Beide ploegen scoren dus gemiddeld meer dan 2 doelpunten per wedstrijd maar krijgen er ook gemiddeld meer dan eentje per wedstrijd tegen. Ook hier gaan we dus voor doelpunten, nu om de zondag goed te beginnen.

Voorspelling Nantes – Lens

Dan door naar Frankrijk. Ik heb het al vaker gezegd, doelpunten zijn dit seizoen in elke wedstrijd wel te vinden in Frankrijk. Zondag om 5 over 5 mogen de nummer 15 en de nummer 5 tegen elkaar aantreden en hoewel je de laatste jaren wel had kunne raden wie op welke plaats stond zou het je nu enigszins verbazen. Nantes staat na 7 duels namelijk 15e met maar 6 punten en Lens is het seizoen ontzettend sterk begonnen met 17 punten na 7 duels. Samen met Marseille en Paris Saint Germain zijn ze zelfs nog ongeslagen in de competitie. Lens heeft in die wedstrijden in totaal 16 keer zelf weten te scoren en kregen er 7 tegen. Nantes staat er zoals gezegd minder goed voor maar wist desondanks in die 7 duels toch 8 keer te scoren. Het kreeg zelf echter ook 11 tegentreffers te voorduren.

Wedtip: over 2.5 total goal –Bet365 @1.80: Beide teams zien genoeg doelpunten dus en waar Nantes op zoek is naar punten, wil Lens de goede reeks graag doorzetten. Het is hopelijk een weekend vol doelpunten, we hebben niet per se een goaltje van beide kanten nodig, 3-0 of 0-3 kan ook voldoende zijn.

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity, Bet365 en inmiddels ook weer Unibet, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: Betcity / Bet365 / Unibet

Extra: Doelpuntenmakers

Erling Haaland scoort – Bet365 @1.72: Vaak pakken we wat hogere odds voor doelpuntenmakers maar wat Bet365 ons toch aanbied zaterdag is niet normaal. Bij Unibet en BetCity staat Haaland op 1.58, Bet365 geeft ons gewoon een quotering van 1.72 voor een goaltje van Haaland. De sterke spits uit Noorwegen is nooit gestopt met scoren en heeft in de Premier League na 6 duels al maar liefs 10 doelpunten weten te scoren en is hard op weg naar de topscoordertitel. Ook doordeweeks was hij met een wereldtreffer belangrijk voor de winnende tegen Borrusia Dortmund, laatste 5 wedstrijden in alle competities maar liefs 10(!) keer raak en 5 wedstrijden op rij.

Kylian Mbappe scoort – Bet365 @2.05: De sterrenformatie in Frankrijk mag zondag aantreden voor een uitwedstrijd tegen Olympique Lyon. Hoewel Lyon een prima team is en met een 5e plaats in de competitie het ook niet slecht doen, is Paris Saint Germain natuurlijk andere koek. PSG heeft in 7 competitieduels al 25 treffers weten te maken, Mbappe is in de competitie goed voor 7 treffers in 6 duels. In de Champions League pakte hij ook weer zijn goaltje mee en doet hij samen met Haaland en Lewandowski mee om de topscoorderstitel in het miljoenenbal. In grote wedstrijden is het vaak raak voor Mbappe, Lyon kreeg de laatste 3 duels tegen PSG 7 doelpunten tegen, dus er valt wat te halen voor Kylian.