Wedtips weekend speelronde 18 en 19 december

We maken ons klaar voor een nieuw weekend met weer een hele hoop heerlijke potjes voetbal ertussen. We hebben weer 3 voorspellingen bij elkaar gezocht met wat interessante statistieken om in de gaten te houden. We vergeten natuurlijk niet de topschutters, de kerst op de taart dit weekend. Let’s go met heerlijke wedtips!

Het weekend in met Daan

Voorspelling Hoffenheim – Mönchengladbach

Het is niemand voorbij geschoten dat Gladbach er niet lekker in zit de afgelopen weken. Gladbach verloor haar laatste 4 duels en kregen daarin maar liefs 17 tegentreffers te verwerken.  Hoffenheim doet daarentegen mee om de Champions League plekken, ze staan 4e en willen in die top 4 blijven.

Stats wedstrijd Hoffenheim – Mönchengladbach

  • In elke overwinning van Hoffenheim dit seizoen scoorde ze minimaal 2 keer (8 overwinningen)
  • Samen zagen ze in 17 van hun gecombineerde 32 Bundesliga wedstrijden 4 doelpunten of meer
  • Gladbach heeft na Fürth de slechtste uitvorm in de Bundesliga, 4 punten uit 8 duels. Ze scoorde zelf maar 7 doelpunten en kregen er 18 tegen.

 

Hoffenheim wint – BetCity @ 2.10: Hoffenheim is 5 wedstrijden ongeslagen en won er 4 van. Daarnaast wonnen ze de laatste 6 thuisduels in alle competities. Gladbach verloor 6 van haar 8 uitwedstrijden dit seizoen. Wij verwachten dat Gladbach weer kind van de rekening gaat zijn en vinden de prijs die op Hoffenheim staat veel te hoog daarvoor.

 

Voorspelling Ipswich – Sunderland

Om 16 uur trapt de League 1 in Engeland af zaterdag met de wedstrijden die nog wel doorgaan. Ipswich neemt het thuis op tegen het sterke Sunderland. Sunderland staat momenteel 3e en staat 2 punten achter de koploper, met een overwinning kunnen ze met wat geluk de koppositie in handen pakken. Deze overwinning is dus zeer belangrijk voor de strijd om promotie.

Stats wedstrijd Ipswich – Sunderland

  • Sunderland heeft 38 doelpunten gescoord in 21 wedstrijden in de Sky Bet League 1, Ipswich heeft 37 keer het net weten te vinden in hun 22 wedstrijden in de League 1
  • Ross Steward (Sunderland) en Macaulay Bonne (Ipswich) hebben beiden 11 doelpunten gescoord voor hun ploeg. Ze staan samen 4e op de topscoorderslijst in de Sky Bet League 1
  • In de laatste 4 onderlinge duels won Sunderland 3 keer met 1 doelpunt verschil, één keer kwamen beide teams tot scoren (3x hield Sunderland de nul)

 

Sunderland wint – BetCity @ 2.48: Ipswich heeft al 5 wedstrijden op rij geen overwinning meer kunnen pakken, Sunderland won 4 van haar laatste 6 competitiewedstrijden en verloor niet. Het verschil op de ranglijst is voor ons leidend, de nummer 3 speelt tegen de nummer 12. Hoewel de odd hoog is, zien we hier zeker value in! (draw no bet Sunderland ook een optie)

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Eupen – Charleroi

Na de zaterdag gaan we op zondag door naar België. De nummer 7 van de Jupiler Pro League gaat op bezoek bij de nummer 10. Eupen heeft in haar 19 competitiewedstrijden 30 doelpunten gescoord en ook 30 doelpunten tegen gekregen. Charleroi doet het ongeveer gelijkwaardig, zij hebben in 18 duels 31 keer gescoord en 26 tegendoelpunten moeten verwerken.

Stats wedstrijd Eupen – Charleroi

  • Charleroi staat in de competitie 7e maar staat qua uitvorm 5e. Ze scoorde 18 doelpunten en kregen er 17 tegen in 9 uitwedstrijden dit seizoen
  • Eupen heeft in haar laatste 10 duels maar 8 punten weten te pakken in de Jupiler Pro League. Ze scoorden wel 12 doelpunten maar kregen er ook 20 tegen
  • Eupen en Charleroi zagen 12 doelpunten in hun laatste 3 onderlinge duels

 

Over 2.5 goals + both teams to score BetCity @1.91: Samen hebben Eupen en Charleroi dit seizoen 37 competitiewedstrijden gespeeld, daarin zagen zij gemiddeld 3.16 doelpunten per wedstrijd. Als we kijken naar hoeveel ze beiden scoren en tegen krijgen is dit een solide bet die we niet fout zien gaan!

De odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link -> BetCity.

Extra: Topschutters

Dusan Vlahovic scoort –  BetCity @ 1.93: De topscoorder van de Serie A dit seizoen speelt bij Fiorentina. Hij scoorde maar liefs 15 keer in 17 duels, bizar. In zijn laatste 5 competitiewedstrijden wist hij minimaal 1 keer te prikken. De odd staat goed voor een thuisgoal in een waarschijnlijk doelpuntrijke wedstrijd!

Patrik Schick scoort –  BetCity @ 2.55: Patrik Schick is on fire de afgelopen weken. De Tsjech is weer terug van zijn blessure en heeft in zijn laatste 3 wedstrijden 8 doelpunten gescoord (4x, 2x en 2x). Voor zijn blessure heeft hij ook al wedstrijden gespeeld dit seizoen, hij staat momenteel 2e op de topscoorderslijst en heeft in 13 Bundesliga duels 16 doelpunten gescoord. De odd is hoog voor de spits in vorm.