Wedtips weekend speelronde 18 en 19 februari

We gaan weer een nieuw voetbalweekend tegemoet met een aantal lekkere potjes op het programma. Het competitieprogramma gaat tussen al het Europese geweld namelijk ook gewoon nog door. Voor dit weekend neem ik jullie dus weer mee langs een aantal wedstrijden in verschillende competities en hebben we een treble met een wel heel Nederlands tintje eraan. Ik verklap alvast dat we zoals gewoonlijk weer eens op zoek gaan naar goals en het liefst een heleboel over het hele weekend. Doelpunten is altijd een mooi vooruitzicht dus laten we er maar induiken.

Het weekend aan met Daan

Voorspelling Nottingham Forrest – Manchester City

We trappen ons voetbalweekend af in Engeland waar de nieuwe koploper op bezoek gaat bij de nummer 14 Nottingham Forrest. Ik neem jullie eerst mee langs beide teams voordat we bij de bizarre odd gaan komen (dit is namelijk misschien wel de mooiste van het weekend). Manchester City is zoals gezegd de nieuwe koploper, Pep Guardiola had met Bernardo Silva een foefje in het onderlinge duel met toenmalige koploper Arsenal maar toen Bernardo Silva in zijn normale rol kwam te spelen was Manchester City voor Arsenal niet meer bij te houden. Hoewel Manchester City een wedstrijd meer heeft gespeeld dan Arsenal zijn ze volgens de bookmakers wel favoriet voor de landstitel. Manchester City is natuurlijk een wereldploeg en pakt de meeste punten de laatste jaren in de 2e helft van het seizoen (denk maar aan de voorsprong van Liverpool een paar jaar geleden, dat was vooral te danken aan de geweldige vorm van Manchester City de 2e seizoenshelft). Kijken we naar Nottingham Forrest dan zien we daar wel een verbetering vergeleken het begin van het seizoen maar de vraag is of ze kans zullen maken tegen de ploeg van Pep Guardiola. Trainer Steven Cooper staat nog steeds aan het roer bij Nottingham Forrest maar zag zijn ploeg de laatste wedstrijd ook vrij kansloos van Fulham verliezen met 2-0 en zal tegen Manchester City weinig kansen zien. Nottingham Forrest scoorde in 22 competitieduels maar 17 keer en kreeg 37 doelpunten tegen, statistieken die bij een aantal ploegen onder hen er nog beter voorstaan.

Wedtip: Manchester City -1.5 Asian handicap – Bet365 @1.97: Bij een handicap overwinning van Manchester City kijken we vaak naar -2 of -2.5 en soms zelfs -3 maar voor deze wedstrijd staat deze op maar -1.5. Tegen promovendus Nottingham Forrest op de 15e plaats pakken we die maar al te graag mee.

Voorspelling Feyenoord – AZ

Voor de tweede wedstrijd zaterdag gaan we naar ons eigen Nederland toe waar de topper Feyenoord-AZ op het programma staat. Het is een echte topper met de nummer 1 tegen de nummer 2 waar het verschil op de ranglijst maar 2 punten betreft. Feyenoord is nog altijd koploper en heeft na 21 wedstrijden 46 punten verzameld en deed dat door 47 keer te scoren en 19 keer een doelpunt tegen te krijgen. AZ achtervolgd dus op de 2e plek met 44 punten en wist in 21 competitieduels 46 keer te scoren maar moest 25 keer de bal uit het netje vissen. Feyenoord moet het dit duel doen zonder smaakmaker Kökçü vanwege een schorsing van gele kaarten, AZ moet het nog steeds doen zonder Dani de Wit. Beide teams zullen dus creatief moeten zijn, waar vooral bij Feyenoord nog wel de vraag is hoe de opstelling eruit gaat zien. Toch staat er bij wedstrijden tussen deze twee altijd één ding centraal, dat is namelijk doelpunten.

Wedtip: Over 3.0 Asian total goals– Bet365 / Unibet  @2.05: Het maakte niet uit hoe ver we terug gaan, we zullen altijd op een gemiddelde zitten van zelfs meer dan 3 doelpunten per wedstrijd. Dan nog te bedenken dat de koploper het opneemt tegen de nummer 2 met allebei een wat gerouleerd elftal kunnen we alvast beginnen met tellen. We gaan op zoek naar doelpunten, minimaal 3 voor een void, meer dan 3 voor een mooie quotering.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online.

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity, Bet365 en inmiddels ook weer Unibet, odds vergelijken is namelijk belangrijk.  Vandaag een topaanbieding bij Circus! Pak 50x je inzet bij een beide teams score bij Feyenoord vs AZ. Nieuwe speler? Registreer en ga voor de 250 euro freebets via deze link en deze bovenstaande promotie in totaal dus 300 euro dat is niet verkeerd. Schrijf je in!

Voorspelling Troyes – Montpellier

Waar we voor de zaterdag op zoek zijn naar doelpunten gaan we ook op zondag naar doelpunten op zoek. We gaan naar Frankrijk toe waar nummer 16 Troyes bezoek krijgt van nummer 14 Montpellier. Troyes staat 1 punt boven de streep en kreeg in 23 competitieduels 52 doelpunten tegen, de meeste van de gehele competitie. Ondanks de vele tegendoelpunten scoren ze zelf wel relatief makkelijk, ze wisten namelijk 33 keer tot scoren te komen, wat betreft doelpunten voor zouden ze 11e op de ranglijst staan (waar ze bij doelpunten tegen laatste zouden staan). Montpellier speelt ook een heleboel vermakelijke potten, zij staan zelf 5 punten boven de streep en kregen 45 tegendoelpunten terwijl zij 34 keer wisten te scoren. Troyes doet het net een klasse beter met een gemiddelde van 3.7 doelpunten per wedstrijd, 16 van haar 23 wedstrijden zag over 2.5 goals. Al doet Montpellier het dus ook zeker niet slecht met 3.4 doelpunten per wedstrijd, zij zagen over 2.5 goals vallen in 15 van hun 23 wedstrijden (op die ranglijst staan ze respectievelijk 2e en 5e).

Wedtip: Over 2.5 total goals – Unibet @1.93: Met zulke statistieken en zulke gemiddeldes voor doelpunten zou deze odd toch een stuk lager moeten liggen zou je denken. Toch krijgen wij een prachtige quotering voor de standaard over 2.5 goals. Je kunt bedenken dat beide ploegen ze vooral tegen krijgen maar we weten inmiddels ook dat ze zelf vaak trefzeker zijn, we kunnen deze weddenschap zeker niet laten gaan.

Voorspelling Manchester United – Leicester City

Waar we het weekend begonnen in Engeland, sluiten we deze ook af in Engeland (wat voorspellingen betreft tenminste). Manchester United speelde van de week een aantrekkelijk duel tegen Barcelona waar het misschien nog wel een overwinning had verdiend, de eindstand was 2-2. Erik ten Hag doet goed werk bij Manchester United en krijgt zondag bezoek van Leicester City. Ten Hag staat met zijn elftal momenteel 3e in de Premier League, waar Leicester City het vanaf het begin van het seizoen nog niet geweldig doet. Inmiddels staat Brendan Rogers aan het roer en zijn ze terug te vinden op een 13e plek. De laatste wedstrijden pakte het knappe overwinningen op bezoek bij Aston Villa en in eigen huis tegen Tottenham, beide wedstrijden waren ook zeer doelpuntrijk. Manchester United speelde zoals gezegd 2-2 op bezoek bij Barcelona maar zitten al een tijdje in een aardige vorm. Manchester United heeft in de Premier League 11 thuiswedstrijden gespeeld waarin het 8 keer 2 keer tot scoren kwam. Leicester City speelde 22 competitieduels en kwam daarin in 16 wedstrijden tot scoren.

Wedtip: Over 2.5 total goals + both teams to score – Unibet @2.00: Beide teams zagen in 14 competitiewedstrijden over 2.5 goals, waar Leicester City 22 competitieduels heeft gespeeld en Manchester United 23 competitieduels. In die 14 competitiewedstrijden met over 2.5 goals zag Manchester United ook nog eens 11 keer beide teams scoren, ook Leicester City zag dat 11 keer gebeuren. We zijn dus weer op zoek naar doelpunten en met deze statistieken zit dat er dus zeker weer in. Onderling maken beide ploegen er de laatste jaren een spektakel van, in 5 van de laatste 6 onderlinge duels zou deze weddenschap zijn gevallen.

Extra: Eredivisie Treble

Goals, goals, goals, ik kan het niet genoeg blijven herhalen. Onze eigen Eredivisie staat qua quoteringen voor goals er de laatste tijd zo lekker op dat ik daar eens even verder ben in gaan duiken. Drie wedstrijden met mooie statistieken voor doelpunten waar de quoteringen hoog zijn, we combineren ze voor een mooie treble zaterdag en kunnen vroeg en het weekend al cashen hopelijk. Geen lange uitleg of voorbeschouwing, dit zijn de drie wedstrijden die er het lekkerste voorstaan en ik zou ze op deze manier combineren. Succes!