Wedtips weekend speelronde 19 en 20 maart

Het weekend met een absolute Super Sunday! Buiten de GP in Bahrein zijn er absolute krakers zondag in de voetbalwereld. Daarnaast is het een vol weekend met een aantal heerlijke duels vanaf betting perspectief. Ik neem jullie mee in 2 wedtips voor de zaterdag en 2 wedtips voor de zondag. Daarna neem ik jullie mee voor iets nieuws, geen topschutters deze keer maar een heerlijke treble om het weekend mee af te sluiten! Ik kan niet wachten, lees verder voor een heerlijk weekend.

Zit jij al klaar voor het nieuwe raceseizoen? Lees de blog voor aankomende zondag om alles te weten te komen over het eerste raceweekend van dit nieuwe seizoen! -> https://www.bookiesonline.nl/voorspellingen/wedtips-gp-bahrein/

Het weekend aan met Daan

ZATERDAG

Voorspelling Greuther Fürth – SC Freiburg

We starten het weekend zoals gewoonlijk weer op de zaterdag. Net als vorige week in de Bundesliga. Vorige week stelde Gladbach en Hertha helaas teleur, het bleef op een 2-0 overwinning van Gladbach. De kansen waren er maar Hertha liet zien waarom ze 17e staan. Van de nummer 17 gaan we voor dit weekend door naar de hekkensluiter. Greuther Fürth neemt het om 15:30 namelijk in eigen huis op tegen de nummer 5 SC Freiburg. Greuther Fürth heeft in 26 competitieduels maar liefs 70 tegentreffers moeten verwerken, dit is ongekend. Freiburg heeft daartegenover in haar 26 duels 43 keer weten te scoren. Als we kijken naar de cijfers van de Bundesliga zien we een gemiddeld van maar liefs 3.11 doelpunten per competitiewedstrijd. Bij Fürth staan ze door de vele tegentreffers op een gemiddelde van 3.6 doelpunten per competitiewedstrijd, bij Freiburg ligt dit gemiddeld op 2.8. De laatste 8 duels van Fürth vielen er 7 keer minimaal 3 doelpunten, bij Freiburg was dit in 7 van de laatste 10 competitieduels het geval.

Wedtip: over 2.5 total goals – Bet365 / Betcity @1.80: We starten het weekend met een zoektoch naar goals, over 2.5 total goals in het eerste duels in de Bundesliga zaterdag. In de thuiswedstrijd werd het 3-1 voor Freiburg, we zouden er nu voor tekenen. We hebben iniedergeval 3 goals nodig en ze mogen zelfs alle 3 van hetzelfde team komen.

Voorspelling Cambridge United – MK Dons

Voor het tweede duel op de zaterdag gaan we naar de Sky Bet League 1. Waar Oxford United ons al vaker heeft geholpen gaan we nu door naar de oude ploeg van onder andere Delle Alli. MK Dons komt op bezoek bij Cambridge United om 16:00. MK Dons staat op een mooie 3e plek en is al 11 duels op rij ongeslagen en won 8 van die duels. De uitvorm is ook uitzonderlijk, 6 van hun laatste 7 uitduels werden gewonnen, daarnaast zijn ze 8 uitwedstrijden op rij ongeslagen. Al dit is al genoeg reden om voor MK Dons te gaan. Cambridge United is terug te vinden op een 15e plaats, ze wisten al 4 duels op rij niet te winnen en verloren 4-2, 3-0 en 6-0 in 3 van die duels.

Wedtip: MK Dons wint – Bet365 @1.95: De Sky Bet League 1 is een competitie die minder nauw wordt gevolgd dan de grotere competities, dat brengt voor ons betters mogelijkheden met zich mee. Bet365 schat MK Dons niet zo hoog in als wij dat doen, wij zien MK Dons aankomende zaterdag naar huis gaan met de 3 punten. De odd is iniedergeval erg mooi.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

ZONDAG

Voorspelling Empoli – Hellas Verona

Dan door naar de zondag, door naar het oude vertrouwde Italië. Empoli tegen Hellas Verona. Zoals jullie weten is de Serie A dit seizoen een doelpuntrijke competitie en moeten de bookies daar nog wat aan wennen. Kijken we naar de twee teams die het tegen elkaar gaan opnemen aankomende zondag kunnen we Empoli terugvinden op een mooie 13e plaats, Hellas Verona staat op een 9e plaats. Beide teams scoren veel en krijgen er ook genoeg tegen. Empoli scoorde in 29 duels 40 keer en kreeg er 54 tegen, Verona scoorde in eveneens 29 duels 54 keer en zij kregen er 46 tegen. Vrij gelijke getallen dus, Empoli ziet gemiddeld 3.2 doelpunten per competitieduel, bij Verona ligt dit gemiddelde iets hoger op 3.4 doelpunten per competitieduel. Die 3 doelpunten zijn niet moeilijk aan te komen denken wij en ook beide teams zullen wel prikken met die getallen. Onderling zijn ze elkaar recent 2x tegengekomen in 2021, in beide duels zou deze wedtip juist zijn (2-1 en 3-4).

Wedtip: over 2.5 total goals + both teams to score – Bet365 @1.95: De odd is mooi, zeker als we kijken naar hoeveel beide teams zien aan beide kanten van het veld. Laten we er ook op de zondag voor gaan en de bookies laten zien dan de Serie A een doelpuntrijke competitie is.

Voorspelling Grasshoppers – FC Basel

Goals, goals, goals, jullie zijn inmiddels niets anders gewend van mij. Als de stats goed staan zijn dat vaak de mooiste om mee te pakken. Ook voor Zwitserland geld dat, een competitie waar ze ook zeker niet vies zijn van een doelpuntje of 3. Zurich staat 12 punten los van Basel en zal niet meer in te halen zijn maar Basel is nog lang niet verzekerd van een Europees plekje. Grasshoppers daartegenover staat 5 punten los van degradatie en is hoogstwaarschijnlijk wel veilig, maar zeg nooit nooit, zij zouden ook de ploeg onder hen in de gaten houden. We gaan voor het laatste duel van dit weekend niet op zoek naar een overwinning zoals gezegd maar naar goals, Basel ziet gemiddeld 3.3 doelpunten per competitieduel en bij Grasshoppers staat dit getal op 3.2 doelpunten per competitiewedstrijd. De Zwitserse Super League is een topcompetitie wat betreft goals, er zijn twee teams met een gemiddelde van onder de 3, de rest ziet erboven. Basel zien we met 56 doelpunten in 26 duels in staat om te scoren, Grasshoppers heeft in haar 26 duels namelijk 42 doelpunten tegen gekregen. Daarnaast heeft Grasshoppers ook 40 keer het net weten te vinden en moest Basel 31 keer vissen. We hebben er maar eentje nodig van Grapsshoppers, de vorige keer dat deze twee teams tegenover elkaar stonden lukte dat ze (2-2).

Wedtip: over 2.5 total goals + both teams to score – Bet365 @1.90: Minimaal 3 goals weer en met het normale recept van een beide teams scoren kunnen we hopelijk het weekend goed afsluiten met nog een doelpuntrijke competitie.

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen à Betcity / Bet365

Extra: weekend treble

Dit weekend eens iets anders dan de topschutters. We gaan voor een mooie treble die je het weekend kunt volgen, onderbouwd met stats en met een mooie odd. We pakken elke week weer een nieuw extraatje voor het weekend en maak je geen zorgen, de topschutters zullen ook nog langskomen 😉.

We starten onze treble in Nederland. Zaterdagavond 20 uur mag Twente aftrappen tegen PEC Zwolle. Twente won de laatste 3 duels en PEC heeft het lastig tegen betere teams. Hoewel het beter loopt bij PEC sinds te trainerswissel zien we FC Twente in eigen huis de overwinning binnenslepen (bij Bet365 met vroege uitbetaling).

Daarna door naar Italie, zondag spelen Venezia en Sampdoria een lunchduel tegen elkaar. Twee teams die vooral doelpunten tegen krijgen en nu wel kansen zullen zien. Beide teams hebben een gelijke vorm en zullen op zoek gaan naar de punten in de degradatiestrijd. Een echte kraker waar over 2.5 total goals op een mooie 1.90 staat voor onze treble.

Die treble wordt op zondag afgerond met Él Classico op Super Sunday. Real Madrid staat om 21 uur tegenover rivaal FC Barcelona. Beide teams hebben een goede vorm, want ook Barcelona heeft de overwinningen weer te pakken. De laatste 4 Classico’s was het best een spektakel met goals aan beide kanten. Voor deze Super Sunday gaan we voor 5 op een rij, Barcelona scoort vaak en is niet zo sterk achterin. Wij verwachten dat ze de reeks van afgelopen jaren dus zullen doorzetten en hebben een doelpunt aan beide kanten nodig voor onze prachtige treble.