Wedtips weekend speelronde 29 en 30 januari

In de top 5 competities en in de Eredivisie wordt weliswaar niet gevoetbald, maar dat betekend niet dat er helemaal geen voetbal is. Er zijn genoeg leuke potten om ook dit weekend weer aan te gaan. Ik neem jullie meer in 3 duels met een paar mooie wedtips voor het weekend. Ook de topschutters pakken we er weer bij en we maker tussendoor een klein uitje naar odds vergelijken. Wij zijn benieuwd, bij welke bookies spelen jullie al? Laat het weten via de telegram! https://t.me/Bookies_Online

Het weekend aan met Daan

Voorspelling FC Eindhoven – MVV Maastricht

We starten op zaterdag met goals, althans, weinig goals. FC Eindhoven trapt om 18:45 in eigen stadion af tegen MVV. Beide teams zijn nou geen doelpuntenmachines en ook onderling is het niet vaak spektakel. Vandaar dat we de under line er eens bij pakken. De odd staat hoog voor een wedstrijd waar niet meer dan 2 doelpunten moeten vallen. Het blijft KKD maar deze kun je zeker niet laten liggen. MVV heeft dit seizoen 11 van hun 23 wedstrijden deze line gehaald, FC Eindhoven zag 13 van hun 23 wedstrijden under 2.5 goals. Onderling was deze line nog vaker raak, 7 van de laatste 8 onderlinge duels eindigde in minder dan 3 goals.

Under 2.5 total goals – BetCity @ 2.20: Deze line ligt mooi voor een under wedtip dus. De afgelopen 8 duels zag FC Eindhoven maar 1 keer meer dan 2 ddoelpunten, verloor de laatste 4 duels en zag in 3 van die 4 duels maar 1 goal zelfs. Vaak spelen we overs maar we vinden dat bij deze wedstrijd wat veel gevraagd, een prachtige odd voor een under wedtip.

Voorspelling Barnsley – Bournemouth

Er is dan weliswaar geen Premier League voetbal vanwege de WK kwalificaties in Zuid-Amerika. Maar de Championship gaat gewoon door. Zaterdag worden er 9 duels gespeeld en op zondag zijn de resterende 3 van de speelronde. Om 16:00 trappen 8 duels af met onder andere Bournemouth dat op bezoek komt bij Barnsley. Barnsley staat weliswaar op gelijke punten met Derby County maar bezig met een veel slechter doelsaldo de laatste plaats. Daarbij heeft Derby de vorm weer een beetje gevonden terwijl Barnsley al 10 competitieduels op rij niet heeft weten te winnen. We gaan er dan ook vanuit dat de nummer 3 van de het Engelse tweede niveau zijn vorm weer weet te vinden en af kan rekenen met de hekkensluiter.

Bournemouth wint Bet365 @ 1.70: Deze odd is iets hoger bij Bet365, daarbij komt een ander mooi voordeel bij Bet365 die Betcity niet heeft. Wanneer een team 2 doelpunten voorstaat wordt je bet goed gerekend als je op een winnaar vooraf aan de wedstrijd hebt gezet. Als de wedstrijd 0-0 eindigt, krijg je je geld terug (bekijk goed de voorwaarden op de website Bet365).

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Union Saint-Gilloise – Anderlecht

Op zondag hebben we een wedstrijd in de Belgische Jupiler Pro League klaarstaan. Union SG zou vast blij zijn met een punt op bezoek bij Club Brugge, toch had menig better gehoopt op meer doelpunten. Zeker als je kijkt naar de statistieken: Saint SG heeft, na de vorige wedstrijd, 16 van haar 24 duels over 2.5 gezien. Als we gaan kijken naar deze wedstrijd zien we dat bij Anderlecht dit 13 keer het geval was in 24 duels. Beiden zien meer dan 3 doelpunten per wedstrijd in de competitie en ook onderling was het alle 3 de keren raak.

Over 2.5 total goals Bet365 @ 1.80: Statistieken liegen niet, ze kunnen soms niet uitkomen maar op de lange termijn laten ze je nooit in de steek. Waarom dachten jullie dan dat ik de bijnaam Data Dan heb 😉. Ook deze odd pakken we mee bij Bet365. Drie doelpunten in België is een gewoonte, laten we dat zo houden.

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: Betcity / Bet365

Wil je weten waarom odds vergelijken zo belangrijk is? Kun je het volgende artikel lezen: https://www.bookiesonline.nl/wednieuws/het-belang-van-odds-vergelijken/

Extra: Topschutters

De odds van topschutters liggen bij Betcity vaak wat hoger, Betcity heeft ook meer aanbod in doelpuntenmakers. Vandaar dat wij beide doelpuntenmakers bij Betcity meespelen.

Vincent Aboubakar scoort –  BetCity @ 2.43: De enige ploeg die echt voor doelpunten zorgt deze Afrika Cup is Kameroen. Dat hebben ze mede te danken aan deze grote vriend, Vincent Aboubaker. Inmiddels spelend in Saudi-Arabië, terwijl hij vorig jaar nog 15 keer wist te scoren in 26 duels voor Besiktas. Hij is pas 30 jaar en gaat er vol op los. Wij zijn van mening dat de odd van Aboubaker te hoog staat nadat hij in alle 4 de duels trefzeker was en er al 6 in het mandje heeft liggen.

Thomas Verheydt scoort –  BetCity @ 2.23: Menig topscoorder is het in de KKD een beetje kwijt sinds de winter, dit kun je zeker niet zeggen van Verheydt. Deze boomsterke spits gaat door waar hij is gebleven, hij scoorde 12 wedstrijden op rij in alle competities maar kon dat in de 5-0 nederlaag tegen Roda JC helaas niet doorzetten. De vorige wedstrijd zat hij er wel weer bij, in de tweede helft maakte hij de 3e treffer op bezoek bij Excelsior. Na 22 duels heeft Verheydt 18 keer het net weten te vinden en is hij niet vies van een mooie reeks met minimaal een doelpunt per wedstrijd. Deze odd kunnen we in eigen huis niet laten zitten!