Wedtips weekend speelronde 3 en 4 september

Het eerste voetbalgeweld zit er weer op. Aankomende week starten de Europese competities weer en inmiddels weten alle teams na de transferperiode waar ze aan toe zijn. Wij weten ook waar we aan toe zijn dus pakken we de voetbalblogs weer op in het eerste weekend van september, al hebben we de afgelopen tijd zeker niet stilgezeten. Ik neem jullie dit weekend op deze manier weer mee langs een paar heerlijke potjes maar vooral een paar heerlijke wedtips. Ik heb er weer zin in, jullie ook?

Het weekend aan met Daan

Voorspelling Everton – Liverpool

We beginnen de zaterdag al goed op tijd. Om 13:30 staat de Merseyside derby op het programma op Goodison Park. Everton is het seizoen nog niet bepaald goed begonnen, zij zijn namelijk terug te vinden op de 17e plaats met 3 punten. The Toffees staan onder leiding van Frank Lampard maar hebben nog weinig potten kunnen breken. Dit is mede het toedoen van de spitssituatie bij de thuisploeg. Everton creëerde namelijk ruim 7 expected goals in de eerste 5 duels, toch wisten ze maar 4 keer te scoren. Aan de andere kant kregen ze uit ruim 9 expected goals tegen maar 6 doelpunten tegen. Met nieuwe spits Neal Maupay hebben ze er gelukkig wel eentje bij die van een halve kans nog een doelpunt kan maken dus er liggen kansen voor de thuisploeg. De bezoekende ploeg Liverpool is ook nog niet bepaald geweldig uit de startblokken geschoten. Jürgen Klopp staat daar inmiddels voor zijn 7e seizoen aan het roer en heeft de ploeg iniedergeval weer resultaten laten behalen de laatste paar wedstrijden. Ze begonnen met gelijke spelen tegen promovendus Fulham en Crystal Palace. Daarna verloren ze de North-West derby van een, nog altijd kwakkelend, Manchester United. Thuis ging het beter, met prachtige doelpunten zette ze andere promovendus Bournemouth met 9-0 aan de kant en wonnen ze in extremis van Newcastle met 2-1. Daar zag Liverpool er weer beter uit en verdiende het ook de overwinningen.

Wedtip: beide teams scoren – Betcity @1.80: Everton heeft dan eindelijk de spits binnen die de gecreëerde kansen kan afmaken en Liverpool scoort natuurlijk altijd. Helemaal tegen de verdediging van Everton en zo’n 12 expected goals en 15 gemaakt moet dat wel goedkomen. Liverpool kreeg 6 doelpunten tegen uit 5.50 expected goals tegen dus ook daar liggen kansen voor Everton. Een ouderwetse beide teams scoren om het weekend goed te beginnen.

Voorspelling Bochum – Werder Bremen

De Premier League is over het algemeen de grootste competitie in de wereld, daarna komen La Liga en Bundesliga. De Bundesliga is wat minder populair dan voorheen maar met het vele aantal doelpunten altijd blijft het aantrekkelijk. Zaterdag wordt er om 15:30 bij 5 duels afgetrapt in speelronde 5. Bochum – Werder Bremen is één van die potjes. Bochum heeft vorig seizoen goed gepresteerd om met 42 punten in de Bundesliga te blijven. Dit seizoen staan ze na 4 duels nog op 0 punten en hebben ze maar 3 doelpunten weten te maken. Vorig seizoen scoorden zij ook weinig maar toen behaalde ze nog resultaten als ze scoorden. Werder Bremen is stabiel aan het seizoen begonnen en behaalt wel de benodigde resultaten. Ze speelden de eerste 2 wedstrijden met 2-2 gelijk en wonnen daarna op bezoek bij Borussia Dortmund met 2-3. Vorige week verloren ze voor het eerst, Eintracht Frankfurt was met 3-4 te sterk in een vrij gelijke wedstrijd. Als we de ploegen naast elkaar zetten zien we een duidelijke favoriet in Werder Bremen en snap ik eigenlijk niet waarom de bookies ons zo’n hoge odd voor de uitploeg geven.

Wedtip: Werder Bremen wint / Werder Bremen of gelijkspel + beide teams scoren – Betcity / Bet365 @2.35 / 2.20: 2 opties bij deze wedstrijd zaterdag. Werder Bremen won van Dortmund en Bochum verloor alle 4 gespeelde wedstrijden dit seizoen. Twijfel je voor een gelijkspel? Dan is Bremen of gelijk + beide teams scoren ook een optie. Werder Bremen heeft al 10 keer gescoord maar kreeg er dit seizoen even veel tegen. Bochum kreeg 13 doelpunten tegen in haar eerste 4 duels maar wist daarentegen zelf maar 3 keer te scoren. Kies waar je je comfortabel bij voelt, het liefst hebben we dat Werder Bremen wint terwijl beide teams weten te scoren natuurlijk.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Reims – RC Lens

We blijven voor de zondag nog bij de top 5 competities van Europa. Reims en Lens spelen zondag 15 uur een wedstrijd in de Ligue 1 van Frankrijk. De vorige speelrondes in Frankrijk waren doelpuntrijk. De laatste speelronde werden in 7 van de 10 duels minimaal 3 doelpunten gescoord bijvoorbeeld en wisten ook in 7 van de 10 duels beide teams te scoren. Dit was de speelrondes daarvoor niet veel anders. De Ligue 1 is de afgelopen jaren langzaam meegegaan met de trend van bijvoorbeeld de Serie A. We zien steeds meer doelpunten in Frankrijk en dat maakt de competitie ook weer een stuk aantrekkelijker. Reims zag in haar eerste 5 competitieduels beide teams scoren, in 3 van de 5 vielen er over 2.5 doelpunten. Lens is het seizoen super begonnen met 4 overwinningen en 1 gelijkspel. Het gelijkspel eindigde in 0-0, in de andere 4 wedstrijden wisten beide teams te scoren en vielen er minimaal over 2.5 doelpunten.

Wedtip: over 2.5 total goals – Betcity @1.85: twee ploegen die veel tot scoren komen en met wat blessures achterin kwetsbaar zijn voor een tegentreffer. Lens heeft bijna 10 expected goals en er 14 gemaakt, Reims heeft iets meer dan 8 expected goals en heeft 9 keer gescoord. Lens kreeg daarnaast 6 doelpunten tegen uit 6 expected goals tegen, Reims 12 uit ruim 7 expected goals tegen. Doelpunten dus het devies zondag in Frankrijk.

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity, Bet365 en inmiddels ook weer Unibet, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen : Betcity / Bet365 / Unibet

Extra: Topschutters

We pakken weer terug op oude gewoontes. Afgelopen seizoen hebben we veel mooie wedtips gehad bij deze rubriek maar aankomend weekend pakken we weer de ouderwetse topschutters erbij. Een paar spelers zijn doorgegaan waar ze zijn gebleven en een aantal laten zien dat ook zij uit het juiste hout zijn gesneden. We pakken er twee uit voor het weekend die we wel zien prikken.

Jamal Musiala scoort- Bet365 @3.75: Musiala is pas 19 jaar maar is inmiddels een vaste waarde binnen een van de beste clubs op de wereld en uit de geschiedenis van het voetbal. Musiala schoot dit seizoen al 3 keer raak in 3 competitieduels en scoorde in de 59 minuten dat hij speelde in de Super Cup en de 28 minuten die hij speelde in de DFB Pokal. Hij is het seizoen dus goed begonnen en de quotering is mooi voor deze Duitse middenvelder annex vleugelspeler.

Neymar scoort – Bet365 @2.00: Neymar is topscoorder van de Franse competitie momenteel en heeft in elke wedstrijd weten te scoren. PSG heeft in haar eerste 5 competitieduels 21 keer gescoord, hierin maakte Neymar er 7 en gaf hij 6 keer de assist. Neymar zul je niet vaak voor zo’n quotering zien, zeker met zo’n gruwelijke start

Mike Trésor Ndayishimiye scoort en geeft een assist – Bet365 @9.00: Mike Tréser Ndayishimiye, één speler met misschien wel de moeilijkste naam uit het voetbal. Niet belangrijk voor ons, als hij maar goed voetbalt en rendement heeft. En dat heeft hij. Trésor heeft in zijn 6 competitieduels in de Belgische Jupiler Pro League al 5 keer weten te scoren en wist 3 keer een assist mee te pakken. De vorige wedstrijd deed hij dit allebei en dat brengt ons bij deze weddenschap. De spelmaker van Genk kan een doelpunt maken en geeft dus ook vaak de bal af. Genk scoort makkelijk en speelt in eigen huis tegen Sint Truiden. De quotering is hoog voor deze Belg voor de knaller van het weekend.