Wedtips weekend speelronde 5 en 6 februari

Goals, goals, goals, dat maakt het voetbal leuk toch? Gelukkig is dat waar we naar op zoek zijn dit weekend. Er staan 3 heerlijke voorspellingen voor je klaar in Italië, Duitsland en België voor zowel de zaterdag als de zondag. Op zoek naar goals dus, ook voor de topschutters die we natuurlijk ook niet vergeten voor dit weekend. Ik heb alles voor jullie uitgezocht zoals gewoonlijk en zit er weer helemaal klaar voor, laat het weekend maar komen!

Het weekend aan met Daan

Voorspelling Fiorentina – Lazio

Ik heb het al vaker gezegd, Serie A is een doelpunten competitie tegenwoordig. Dit seizoen gemiddeld 2.875 doelpunten per wedstrijd ongeveer. Die statistiek is alleen al bizar al je kijkt naar een willekeurige wedstrijd, pak je er een leuke uit wordt het helemaal feest. Op de zaterdag beginnen we dus om 20:45 met een mooie pot wat betreft statistieken. Deze twee clubs staan namelijk hoog in de competitie wat betreft goals. Fiorentino staat 5e wat betreft de over 2.5 goals, 16 van hun 22 wedstrijden zagen minimaal 3 goals. Gemiddeld aantal doelpunten voor Fiorentina staan ze ook 5e met 3.2 doelpunten per wedstrijd. Lazio topt alles daarentegen, zij staan bovenaan beide lijstjes met 18 van hun 23 wedstrijden die over 2.5 goals zagen en gemiddeld gewoon 3.7 doelpunten per wedstrijd!

Over 2.5 total goals – BetCity @ 1.71: Niet raar dat we deze er als enige op de zaterdag uitpikken dus. Met zulke statistieken pakken we zo’n prachtige odd graag mee en gaan we voor een goed begin van het weekend. Dit zijn namelijk niet de enige goals die gaan vallen dit weekend.

Voorspelling Dortmund – Bayer Leverkusen

Op de zondag komen namelijk Dortmund en Bayer Leverkusen elkaar tegen. Om 15:30 wordt er afgetrapt op het Signal Iduna Park, zonder Haaland want die mist deze wedstrijd vanwege een heupblessure. Desondanks kunnen we de statistieken hier zeker niet links laten liggen. Haaland heeft er 16 voor Dortmund gemaakt maar Schick heeft er 18 voor Leverkusen weten te scoren, daarnaast zorgt Diaby ook voor een mooi aandeel met 8 doelpunten en 6 assists. Genoeg doelpunten dus bij Leverkusen en we weten dat bij Dortmund iedereen instaat is om te scoren. Je zou inmiddels wel door hebben dat ik houd van ranglijstjes, zo ook bij deze wedstrijd. Het zegt namelijk veel dat Leverkusen 2e (13 uit 20) en Dormund 3e (12 uit 20) staat wat betreft over 3.5 goals in de Bundesliga. Leverkusen zag in 20 competitiewedstrijden gemiddeld 4.1 doelpunten per wedstrijd, bij Dortmund zijn dit na evenveel wedstrijd 4.2 doelpunten per wedstrijd.

Over 3.5 total goals BetCity @ 1.95: De ranglijsten liegen niet, ook de Bundesliga is nog een doelpuntrijke competitie tegenwoordig. Soms staat over 2.5 niet mooi maar kun je altijd naar meer kijken, zeker bij deze wedstrijd als je ziet dat ze gewoon gemiddeld meer dan 4.0 doelpunten per wedstrijd zien. Goals galore ook in Duitsland graag en we kunnen door naar de laatste voorspelling op zondagavond.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling KRC Genk – Zulte Waregem

Om 21 uur nemen KRC Genk en Zulte Waregem het tegen elkaar op in de Jupiler Pro League. Genk staat er niet geweldig voor maar heeft de vorm weer aardig te pakken gelukkig, momenteel staan ze nog wel op de 10e  plaats. Zulte Waregem pakte in hun laatste 5 duels 7 punten en in hun laatste 5 uitduels maar 4 punten, Niet verassend dus dat ze 2 punten boven de streep staan. Beide teams zien we veel doelpunten, niet alleen voor maar ook tegen. Zulte Waregem heeft namelijk nog steeds 36 keer het net weten te vinden in 24 duels. Helaas voor Zulte Waregem kregen ze er ook 52 tegen, dat is dus dan ook de reden dat ze niet geweldig draaien. Voor ons niet erg daarentegen, Genk scoorde namelijk 45 treffers in hun 23 duels en kregen er zelfs 36 tegen. Genoeg goals dus aan beide kanten.

Over 2.5 total goals + beide teams scoren BetCity  @ 1.91: Goals aan beide kanten, daar gaan we ook voor. Het liefst nog een goaltje extra en de laatste voorspelling van het weekend is ook binnen. Dit zijn de 2 teams die gemiddeld die meeste doelpunten zien in hun wedstrijden, Zulte Waregem 3.7 goals per wedstrijd en KRC Genk 3.5 doelpunten per wedstrijd. Goals kunnen we dus ook hier niet laten liggen!

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: Betcity / Bet365

Extra: Topschutters

Patrik Schick scoort –  BetCity @ 2.63: Als er minimaal 4 doelpunten vallen in Duitsland verwachten we goals aan beide kanten. Voor Leverkusen kunnen we zoals gezegd niet om Schick heen. Na een blessure is hij weer terug en hij is gewoon vrolijk doorgegaan met scoren, hij scoorde 6 keer in zijn laatste 6 duels. Dat brengt zijn totaal nu naar 18 doelpunten voor Leverkusen in de Bundesliga in maar 17 duels. Meer dan 1 op 1 dus, niet alleen voor de geblesseerde Haaland maar ook voor de Tsjech Patrik Schick. Veel goals in Duitsland met Schick op het scorebord dus.

Ciro Immobile scoort –  BetCity @ 2.10: Je zou denken dat de 2 topschutters van de Serie A het zondag tegen elkaar opnemen, niks is minder waar daarentegen. Met de transfer van Vlahovic naar Juventus zal Piatek het voor Fiorentina moeten doen. Wij zien Lazio echter als de grotere kanshebber wat betreft doelpunten en dat is niet gek als Ciro Immobile bij je in de punt van de aanval staat. Na 19 duels heeft hij 17 keer het net weten te vinden en geven we hem het vertrouwen zondag zoals hij ons dit vertrouwen al vaak heeft terugbetaald met een doelpunt, niet met de minste odd ook dit weekend weer.