Wedtips weekend speelronde 8 en 9 januari

Hopelijk is je bankroll al wat gegroeid in het nieuwe jaar, en anders proberen wij daarmee te helpen. We hebben wat duels uit de Bundesliga, La Liga en de Serie A klaarstaan. Er zitten dit weekend weer een paar heerlijke potten bij waar doelpunten garant staan. Dat betekent ook veel werk voor de topscoorder in het nieuwe jaar, want ook die laten we natuurlijk niet liggen!

Het weekend aan met Daan

Voorspelling Leverkusen-Union Berlin

Leverkusen probeert de vorm weer terug te vinden tegen het nog altijd goed presterende Union Berlin. Leverkusen bevindt zich nog altijd in de Champions League plekken maar ze moeten de punten nu weer wel zien te pakken. We verwachten dus een strijdlust bij Leverkusen die in 17 Bundesliga wedstrijden maar liefst 40 doelpunten wist te scoren, aan goals voor Leverkusen dus geen tekort.

Over 1.5 teamgoals Leverkusen – BetCity @ 1.78: Leverkusen heeft een sterke thuisvorm en wist in 4 van de laatste 5 duels tweemaal het net te vinden. Topscoorder Schick is weer terug van een blessure en is het scoren nog niet verleerd, extra vertrouwen in deze bet dus.

Voorspelling Leipzig-Mainz

Net zoals in Leverkusen wordt er in Leipzig om 14:30 afgetrapt voor het 2e Bundesliga duel wat we onder de loep nemen. Leipzig heeft in de competitie gemiddeld 3.05 doelpunten gezien per wedstrijd, zowel voor als tegen. Mainz ziet gemiddeld 2.47 doelpunten per competitiewedstrijd. De laatste 11 wedstrijden van zowel Leipzig en Mainz heeft Leipzig 9 keer over 2.5 goals gezien, Mainz 8 keer. Doelpunten altijd gegarandeerd in de Bundesliga, in het nieuwe jaar is het niet anders.

Over 2.5 total goals – BetCity @ 1.77: Leipzig heeft dit seizoen 12 thuiswedstrijden gespeeld en zag in 11 van die 12 wedstrijden over 2.5 goals, thuiswedstrijden van Leipzig betekent dus goals.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Inter-Lazio

Op zondag trappen we in de avond af bij deze topper in de Serie A. Nog altijd koploper Inter neemt het in eigen huis op tegen Lazio die veel doelpunten zien in hun wedstrijden. Inter scoort het meest van de hele competitie en Lazio staat 3e op die ranglijst. Inter krijgt ze misschien wat weinig tegen maar als Immobile het op zijn heupen heeft schiet hij ze in alle hoeken en standen in. De vorige wedstrijd tegen Empoli was Sergej nog een Servische reddende engel in nood voor Lazio, eventueel zou hij het dus ook nog kunnen doen voor ons.

Over 2,5 total goals + beide teams scoren BetCity @1.95: Twee van zulke doelpuntenmachines tegenover elkaar is gegarandeerd spektakel. Lazio hoeft er maar eentje te prikken, dan mag Inter er twee maken. Dat lijkt geen probleem als je naar de doelsaldo’s kijkt. Ook onderling was deze bet 3 van de laatste 4 wedstrijden raak, alle 4 de keren scoorden beide ploegen. Daarnaast zijn doelpunten tegenwoordig gegarandeerd in Italië.

Voorspelling Villareal-Atletico Madrid

Atletico en goals? Je zou het niet verwachten maar ook Simeone moet in het doelpuntenspektakel van tegenwoordig mee. De bookies moeten nog even wennen maar daar maken wij graag gebruik van. Atletico heeft in 19 La Liga wedstrijden 31 doelpunten weten te scoren en kreeg er 22 tegen. Bij Villareal loopt het ongeveer hetzelfde met ook 31 gescoorde doelpunten en 20 tegen in hun 19 competitiewedstrijden. Bij Atletico staat dit gelijk aan een gemiddelde van 2.79 doelpunten per wedstrijd, bij Villareal vallen er gemiddeld 2.68. Bizar hoe de bookies zich nog zo vast klemmen aan het oude Atletico.

Over 2,5 total goals BetCity @2.14: Ruime verdubbelaar voor 3 doelpunten verdeeld onder deze twee ploegen. Naast de stats is het belang van de wedstrijd natuurlijk ook groot en de underdog speelt thuis. De vorige keer werd dit affiche 2-2, wij hebben vertrouwen in nog zo’n resultaat en een groene bet voor deze bizarre odd.

De odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link -> BetCity.

Extra: Topschutters

Patrik Schick scoort –  BetCity @ 2.45: We hebben hem al even benoemd, maar deze Tscjech heeft over het hele seizoen al 16 doelpunten gescoord in de 14 wedstrijden die hij heeft kunnen spelen. Na zijn blessure heeft hij in 5 wedstrijden al 6 doelpunten weten te scoren, 3 van die wedstrijden scoorde Schick zelfs 2 keer (2 doelpunten Schick = @10.00).

Ciro Immobile scoort –  BetCity @ 2.88: Ciro moest 2 wedstrijden aan zich voorbij laten gaan maar heeft tegen Empoli weer zijn doelpuntje meegepikt. Sergej legde de bal mooi klaar zodat Immobile de bal in de verre hoek kon knikken, zo’n recept graag weer gewenst op bezoek bij Inter. Met 14 doelpunten in 16 wedstrijden en het aantal kansen dat Lazio weet te creëren hebben wij al het vertrouwen in een doelpunt van de meest scorende Italiaanse spits van de competitie.