Wedtips weekend speelronde Sinterklaas weekend (4 en 5 december)

We hebben weer een weekend vol heerlijke potjes voetbal voor de boeg. Het is dan ook een genot om opzoek te gaan naar de beste weddenschappen. Laten we niet vergeten de statistieken erbij te pakken en voorbereid te werk te gaan. We nemen jullie met alle plezier weer mee in onze voorbeschouwingen. Uiteraard zitten daar een aantal mooie weddenschappen tussen en zoals je gewend bent kijken we ook naar de topschutters. Laat het weekend maar komen!

Het weekend aan met Daan

Voorspelling Sevilla – Villareal (let op: begint 14:00!)

Sevilla, onder leiding van oud Real Madrid trainer Julian Lopetegui, is dit seizoen volop in de race om, net zoals dit seizoen, volgend seizoen mee te spelen in de miljoenenbal. Zaterdag nemen ze het in die strijd op tegen het kwakkelende Villareal van Emery. Die we ook nog kennen van zijn (korte) tijd in Engeland. Sevilla heeft thuis dit seizoen nog niet verloren, Villareal uit nog niet gewonnen. 1+1=2.

Sevilla wint – BetCity @ 2.00: Sevilla heeft 24 doelpunten gescoord en maar 11 tegen gekregen in 14 competitiewedstrijden. Thuis hebben ze 17 doelpunten gescoord en kregen ze er 6 tegen in 6 uitwedstrijden We verwachten dat ze de sterke (thuis)vorm van dit seizoen doorzetten tegen dit matige Villareal.

Voorspelling Newcastle – Burnley

Van Spanje naar Engeland, om 16 uur wordt er in Newcastle afgetrapt tussen de nummer 18 en nummer 20 van de Premier League. Burnley pas één overwinning gehaald dit seizoen, Newcastle nog geen een. Opvallend is dat zowel Newcastle als Burnley in 50% van hun competitiewedstrijden gelijkspeelt. Als we de rekenmachine erbij pakken zouden we daarvoor op een odd van 2 moeten komen, maar niet is minder waar.

Newcastle – Burnley: gelijkspel – BetCity @ 3.40: Een gelijkspel is zelden interessant om op te zetten. Vandaag staat deze echter zo goed dat dit zeker het proberen waard is!

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Sampdoria – Lazio

De doordeweekse speelronde brengt bizarre duels met zich mee, zo ook het vorige duel van Lazio. 3 rode kaarten en 8 goals, bizar. Aan vermaak dus geen gebrek bij duels van Lazio. 11 van de 15 wedstrijden in de Serie A van Lazio zagen dit seizoen over minstens 3 doelpunten. Ware het niet dat er bij Sampdoria nog vaker minstens 3 doelpunten vielen dit seizeon. In 12 van de hun 15 gespeelde wedstrijden in de competitie was het raak voor deze bet.

Over 2,5 goals total BetCity @1.68: 11 van de laatste 12 onderlinge ontmoetingen eindigden in over 2.5, al deze bizarre statistieken en nog zo’n odd meepakken. Both teams to score kan leuk zijn om te boosten als je er goed voor staat. Dit zagen ze allebei in 9 van hun 15 competitiewedstrijden dit seizoen.

De odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link -> BetCity.

Extra: Topschutters

Karim Benzema Scoort –  BetCity @ 2.45: Sinds het vertrek van Ronaldo bewijst Benzema zich als een superspits. Hij scoort veel en hij geeft veel assists. 12 keer in 14 duels in Laliga (7 assists). Hij heeft al 3 wedstrijden op rij gescoord, wij verwachten dat hij deze reeks doorzet zaterdag! Geweldig odd!

Ciro Immobile Scoort –  BetCity @ 1.86: In een wedstrijd waar we veel doelpunten verwachten kan de afgelopen jaren deze naam niet ontbreken op het scorebord. Ook dit seizoen is hij lekker op dreef met 11 goals in 13 competitiewedstrijden (2 assists). De odd is het zeker waard om mee te pakken, zeker omdat we veel goals verwachten.