Wedtips weekend speelronde tweede kerstdag (26 december)

De kerstboom staat, de gourmet gaat aan, it’s boxing day! Hele dag voetbal, vooral in Engeland. Wij pakken weer een aantal heerlijke potjes erbij met prachtige voorspellingen en geweldige statistieken. Ook voor boxing day pakken we er weer een doelpuntenmaker bij, wij zijn er klaar voor! Jullie ook?

All I want for Christmas is bets!

Wedtip Standard de Liège – Zulte Waregem

We beginnen boxing day om 16 uur in België. Geen zorgen hoor, we gaan ook nog naar Engeland hoor. We konden deze echter niet laten gaan. Onderling is het altijd een doelpuntenspektakel, De laatste 9 onderlinge wedstrijden eindigde in over 2.5 goals, in 8 van die 9 wedstrijden wisten beide teams het net te vinden. Vooral Zulte Waregem ziet dit jaar veel doelpunten, ze staan net boven de degradatiestreep maar hebben al 30 doelpunten gescoord in 20 wedstrijden. Daarnaast kreeg Zulte Waregem er maar liefs 45 tegen. Bij Standard hebben ze 22 keer het net weten te vinden en kregen ze er 30 tegen in 18 wedstrijden.

Over 2.5 goals + beide teams scoren – BetCity @ 1.77: Met die statistieken kunnen we deze natuurlijk niet laten liggen. De odd staat hoog, zeker als je kijkt naar de laatste wedstrijden van deze teams. We pakken België op deze boxing day graag mee!

Wedtip Norwich – Arsenal

Dan door naar Engeland. De laatste tijd heeft Arsenal zich steeds meer bewezen waardoor we het weer aandurven om met ze mee te gaan. Voor deze wedstrijd viel op dat Arsenal in 5 van hun laatste 6 wedstrijd een doelpunt wist te scoren voor de thee. Arsenal komt dus goed uit de startblokken. Daarbij zijn ze torenhoog favoriet deze wedstrijd en dat is niet voor niets. Ze staan keurig in de Champions League plekken en dat is niet voor niets. In 18 wedstrijden hebben ze 27 keer weten te scoren, ze kregen er 23 tegen. Norwich aan de andere kant heeft maar 8 keer weten te scoren in 17 duels en kreeg er maar liefs 34 tegen.

Arsenal HT/Arsenal FT – BetCity @ 2.00: Mooie verdubbelaar voor de verwachting dat Arsenal met een goed gevoel de rust in gaat en veruit de beste papieren om 3 punten te pakken van het nog altijd kwakkelende Norwich. Deze kunnen we zeker niet laten liggen.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Wedtip Brighton – Brentford

Voor de laatste wedstrijd van de zondag gaan we naar Brighton toe, waar om 21 uur wordt afgetrapt in het American Express Community Stadium. Waar Brighton vorig jaar boven verwachting presteerde, is het dit seizoen een heel ander verhaal. Ze hebben de laatste 11 wedstrijden al niet weten te winnen en moeten het op gaan nemen tegen het sterke Brentford. Wie het verhaal achter de club Brentford volgt zou niet verrast zijn over de positie waar ze staan, ze presteren namelijk gewoon naar verwachting en staan keurig in de middenmoot en pikken altijd wel een goaltje mee.

Brentford of gelijkspel BetCity @1.88: De kans is groot dat Brentford een doelpunt weet te scoren, in dat geval zien we deze bet helemaal niet meer fout gaan. Daarbuiten staat Brentford er veel constanter voor dan Brighton, dit is niet zozeer een bet voor Brentford, maar vooral eentje tegen Brighton. Je hebt de value binnen als je voor bijna 2 keer je inzet kunt inzetten tegen geen winstpartij van Brighton. Laten we de zondag goed afsluiten!

De odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link -> BetCity.

Extra: Topschutters

Paul Onuachu Scoort –  BetCity @ 1.93: Onuachu was vorig jaar een zekerheidje met 33 doelpunten in 38 duels, ook dit jaar is hij weer goed op dreef. Hij heeft 12 doelpunten weten te scoren in 18 duels. De 27 jarige spits van Genk stond even droog door in blessure maar heeft nu de laatste 2 wedstrijden het net weer gevonden. De spits is goed bezig onder de nieuwe coach en in een doelpuntrijke wedstrijd verwachten we hem ook deze keer weer op het scorebordformulier.