Weekend voorspelling 11 september 2021

Heerlijk om het weekend af te trappen met bets! We kunnen weer richten op het club voetbal. Dat blijft voor ons wel de voorkeur ten opzichte van interland voetbal. We kijken alvast vooruit naar zondag 12 september. We duiken in een drietal wedstrijden voor jullie:

Voorspelling Espanyol – Atletico Madrid

Er komen tijdens deze clash altijd extra krachten vrij. Het is tenslotte Barcelona tegen Madrid en dat zie je altijd terug bij deze wedstrijd. Ze zijn bij Atletico blij dat Antoine weer terug is en wij zijn benieuwd of hij direct al minuten kan gaan maken. Deze wedstrijd start zondag om 14:00 uur en wij pikken graag wat mooie weddenschappen voor jullie eruit.

Atletico Madrid wint – TOTO @ 1.92: Dit is toch wel opvallend te noemen! Espanyol is nog steeds opzoek naar de 1e treffer in de competitie. Ze scoren erg moeilijk en moeten het vooral hebben van het tegenhouden van doelpunten. Atletico is de competitie prima begonnen en staan op 7 punten uit 3 wedstrijden. We kunnen het niet laten om deze kleine verdubbelaar eruit te pikken.

Beide teams scoren NO- TOTO @ 1.68: Oblak op doel is een enorme zekerheid gebleken. Drie keer op rij is hij de minst gepasseerde keeper in de competitie en vorig jaar zeer bepalend voor het succes. Laatste wedstrijd kreeg hij twee tegendoelpunten dus genoeg reden om in deze wedstrijd te compenseren met de 0.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling AC Milan – Lazio

Twee ploegen die als een raket zijn gestart kunnen we stellen. Het zal ergens voor hen jammer zijn dat de interlandbreak er tussen heeft gezeten. De laatste wedstrijden van de competitie waren een overwinning van 4-1 voor AC Milan en maar liefst 6-1 van Lazio. Kort samengevat kunnen we melden dat ze on fire waren. Ideale wedstrijd om te gaan genieten met het bord op schoot het begint 18:00 uur.

Beide teams scoren – TOTO @ 1.57: De laatste wedstrijd voor beide was fenomenaal wat betreft doelpunten. Het is dan ook moeilijk om je voor te stellen dat ze vandaag niet tot scoren zullen komen. Dat is voor ons reden genoeg om hem juist wel te spelen. Er heerst veel vertrouwen en ze spelen graag om te scoren en niet om tegen te houden.

Over 2,5 goals totaal- TOTO @ 1.67: De laatste 4 ontmoetingen van deze twee ploegen gingen over de 2,5 goals totaal heen. Eerder schreven we dat beide ploegen willen scoren en daarbij zowel Immobile en Giroud het net weet te vinden. Als beide spitsen er 1 voor hun rekening nemen gaan we snel richting een juiste weddenschap.

Voorspelling Real Madrid – Celta de Vigo

Real Madrid draait redelijk maar Celta de Vigo lijkt wat zoekende wat ons betreft. Celta de Vigo strijd elkaar opnieuw om in de La liga uit te mogen komen. Het lukt maar afgelopen seizoen wel met de hakken over de sloot. Real Madrid heeft weer wat oude gezichten doen laten bloeien. Een opvallende naam is toch wel Gareth Bale en wat is hij weer terug in vorm zeg! Hieronder wat ons betreft de meest interessante bets.

Handicap resultaat -1 Real Madrid- TOTO @ 1.96: We verwachten dat de stand in de competitie ook het verschil laat zien in de uitslag van deze wedstrijd. De weddenschap betekent 2 doelpunten verschil voor Real Madrid. Het meest waarschijnlijk zal een 2-0 of 3-1 score zijn voor deze twee ploegen. Benzema wil graag in een ritme komen en zal maar al te graag willen scoren.

Half time/full time Real Madrid – TOTO @ 1.91: De weddenschap betekent dat Real Madrid bij rust voor moet staan en dan ook de wedstrijd moet winnen. Dit is in de competitie nog niet gelukt maar in de voorgaande twee ontmoetingen lukte dit wel. We spelen daarom die laatste statistieken mee.

Extra: Topschutters

Edin Dzeko scoort – @ 2.18: Dzeko kent een goede start bij Inter. Inter zelf speelt en scoort ook gemakkelijk en daarom vinden dit een mooie odd voor een topschutter. Dzeko wist ook een doelpuntje mee te pikken tijdens de interlands. Kortom hij zit er lekker in.

Angel Correa scoort – TOTO @ 3.40: Griezmann is wel weer terug op het oude nest. Correa is ondertussen in bloedvorm voor de ploeg en vinden wij dus een heerlijke buitenkans. De odd staat enorm hoog voor iemand die de laatste wedstrijden regelmatig scoort.

Mohamed Salah scoort – TOTO @ 1.95: Liverpool draait sinds de terugkeer van Virgil weer redelijk goed. Salah zijn productie is altijd stabiel gebleven en met het nemen van de penalty’s blijft hij een fijne keus om als doelpuntenmaker op het formulier te zetten.