Weekendvoorspellingen week 1

Heerlijk om het seizoen weer af te trappen! We doen dat deze keer volledig bij de Eredivisie. Het is een gegeven dat de eerste speelronde verrassingen met zich mee kan brengen. We kijken dit weekend alvast vooruit naar zaterdag 14 augustus waar AZ, PSV en Ajax in actie gaan komen. We hopen dat we mooie dingen mogen zien.

Voorspelling RKC – AZ

AZ is afgelopen zomer aanvoerder Teun Koopmeiners kwijtgeraakt. Dat was natuurlijk wel het cement op het middenveld voor de ploeg. RKC is door het oog van de naald gekropen vorig seizoen. Het wilde wel goed voetbal spelen maar het ging veelal gepaard met het maken van cruciale fouten. De verwachting voor RKC is dat ze weer voor handhaven zullen gaan strijden. AZ is de afgelopen jaren telkens een goede outsider geweest voor de titel.

We moeten het de eerste wedstrijden met minder betrouwbare facts doen dan wedstrijden verderop in het seizoen. We pikken de volgende weddenschappen eruit voor deze wedstrijd:

Eerste helft over 1 goal – 888 @ 1.69: Scorend vermogen was vorig seizoen zeer goed in orde bij AZ. RKC is een ploeg die graag vooruit voetbalt om doelpunten te willen maken. We spelen daarom voor een goal in de eerste helft.

AZ wint- Bwin @ 1.85: AZ vorig jaar een moeizame start in de Eredivisie. Er werden veel wedstrijden gelijk gespeeld. RKC was een tegenstander die ‘’makkelijk’’ verslagen werd vorig seizoen. Winst AZ is toch aannemelijk voor deze wedstrijd.

AZ over 4,5 corners – Unibet @ 1.87: De druk vooruit blijven geven en een snelle voorhoede. Dat lijken ons goede ingrediënten voor corners voor AZ.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat.

 

Voorspelling Heracles – PSV

Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in een 1-1 eindstand. Het was ook een wedstrijd in het begin van het seizoen van de competitie. Het zou zomaar kunnen dat de geschiedenis zich herhaalt. PSV lijkt wel een stapje verder dan vorig seizoen. Spelers als Gakpo zijn natuurlijk ook meer ontwikkeld dan vorig seizoen. We verwachten een leuke wedstrijd en hebben daar een paar tips bij gevonden:

Eerste helft over 1 goal – bwin @ 1.85: Het voordeel van deze weddenschap is dat beide teams mogen scoren. We denken dat beide daartoe ook in staat zijn.

Malen over 1,5 schoten op doel – Unibet @ 2.20: Malen heeft in de zomer veel door kunnen voetballen. Hij neemt de vorm gelijk mee naar de eerste wedstrijd verwachten wij. De drang naar de goal is altijd al groot geweest bij Malen.

Voorspelling Ajax – N.E.C.

David tegen Goliath is de eerste wedstrijd van het seizoen voor beide. N.E.C. is net weer terug en mag gelijk aan de bak. Leuk detail van de wedstrijd is dat Lasse Schone tegenwoordig bij N.E.C. voetbalt. Dit zal een speciale wedstrijd worden voor hem. De laatste ontmoeting is in het jaar 2017 met 5-0 als uitslag. Deze wedstrijd heeft ook een aantal mooie kansen opgeleverd bij de bookmakers:

Over 2,5 goals total – bwin @ 1.85: In het verleden was de uitslag vaak over de 2,5 goals bij deze wedstrijd. We verwachten dat Ajax in staat is om hier zelf 3 goals te kunnen maken.

Corner handicap -4 Ajax – Unibet @ 2.20: Vorig seizoen was Ajax week in week uit in staat de tegenstander naar achter te drukken. Dit heeft veel geresulteerd in corners voor Ajax. We spelen de eerste handicap van het seizoen.