WK outright bets

De dag van de start van het WK, het laatste moment om nog even te kijken naar wat mooie WK outrights bets voor dit voetbalspektakel. We bekijken de favorieten voor de eindzege, de mogelijke winnaars van de gouden bal, de mogelijke winnaars van de gouden schoen en we bekijken wat mooie weddenschappen voor de groepsfase. Vanavond gaan we voetballen, maar eerst nog even dit.

Het weekend aan met Daan

Favorieten
Elke bookie biedt wel iets andere odds aan voor de kanshebbers op de eindzege. Eén ding zijn ze het echter over eens: Brazilie is de favoriet en ook Argentinië maakt grote kans. De Europese landen komen niet onder een odd van 8.50 van Frankrijk bij Bet365, Spanje, Duitsland, Portugal, Engeland, Duitsland en Nederland zijn te scharen onder mogelijke winnaars als het even meezit. België lijkt aan het einde van hun gouden generatie te zitten en dat blijkt bij de bookies, Bet365 geeft ons de laagste odd op 19.00, terwijl Unibet en BetCity op 21.00 zitten voor de  Belgen.

Er zijn daarnaast altijd landen die verassen, mogelijke landen daarvoor zijn Denemarken, Kroatië en Uruguay. Deze landen zitten rond 30.00, 40.00 en 50.00 odds. Ook zijn er landen die maar een paar topspelers hebben zoals Polen met Lewandowski of Zuid-Korea met Son. Deze landen komen richting odds van 150 en worden door de bookies dus als kansloos geschat om wereldkampioen te worden. Echter zijn er ook landen als Costa Rica, Saoedi-Arabië en Tunesië die bij Unibet zelfs op een odd van 951.00 staan, die zullen vast niet ver komen.

 

Gouden bal
Een goede weddenschap voor de WK-titel kan ik er niet uitpakken, er zijn teveel topteams aanwezig die altijd nog kunnen struikelen. Wel opvallend zijn de grootste kansmakers op de gouden bal, deze odds zijn er voor Messi en Neymar een stuk hoger dan de odds voor en WK-titel van Brazilië of Argentinië, hier zie ik dus kansen. Bet365 is de enige die deze weddenschap aanbied maar mocht je deze dus willen pakken dan raad ik aan je inzet te verdelen tussen Messi en Neymar.

Dit omdat Argentinië en Brazilië de topfavorieten zijn voor de WK-titel, mocht één van de twee winnen of de finale halen (of allebei) dan is natuurlijk bijna zeker dat dit komt door één van deze twee. Vier van de laatste vijf winnaars van de gouden bal op het WK waren daarbij 30 jaar of ouder dus ook die zit met ons mee. Kroatië haalde in 2018 de finale, Modric won de gouden bal. Argentinië haalde in 2014 de finale, Messi won de gouden bal. Uruguay haalde in 2010 de halve finale, Forlán won de gouden bal. Frankrijk haalde in 2006 de finale, Zidane won de gouden bal. Duitland haalde in 2002 de finale, Kahn won de gouden bal. Ook de WK’s daarvoor was het zo dat de winnaar van de gouden bal ver kwam in het toernooi en het toernooi ingaand al de beste speler was voor dat land. Verdeel je je inzet over deze twee odds kom je op een gezamenlijke odd van ongeveer 4.90 en dus wel waard als ze alleen al de halve finale halen. Zonder te zetten op een winnaar van het WK, kun je dus nog steeds winnen.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online.

Topscoorder
Het vorige WK werd Harry Kane topscoorder met 6 doelpunten, in 2014 was dit James Rodríguez met eveneens 6 doelpunten. We moeten terug naar 2002 voor een topscoorder met meer dan 6 doelpunten, Ronaldo Nazário scoorde toen 8 keer voor Brazilië. Ook de WK’s daarvoor had te topscoorder maximaal 6 doelpunten gescoord, 1970 scoorde Gerd Müller er 10 en in 1974 Grzegorz Lato voor Polen er 7. Al die jaren erna, op Ronaldo Nazário na, dus maximaal 6 doelpunten voor de topscoorder voor het WK.

Interessant is het dus om te kijken naar landen die een gunstige groepsfase hebben om dus snel veel doelpunten te scoren vroeg in het toernooi. Argentinië zit in een topvorm en in een poule waar veel doelpunten gescoord kunnen worden. In groep D zit Frankrijk met onder andere Tunesië en Australië dus ook daar is het interessant om te kijken naar mogelijke doelpuntenmakers. Brazilië is de grootste favoriet en zit ook in de beste vorm van alle WK deelnemers. Een groep met Servië, Zwitserland en Kameroen is dan ook gunstig voor wat doelpunten.

Ook hier is Bet365 de enige die deze weddenschap aanbied, we kijken naar een paar mooie odds voor de topscoorders. Kylian Mbappe staat samen met Harry Kane op 8.00, ondanks dat zij dus de grootste kanshebbers zijn zal ik die voor zo’n odd laten lopen. Messi wordt interessant voor een odd van 11.00 maar bij Argentinië vindt ik Lautaro Martinez op 21.00 nog interessanter. Bij Brazilië is Neymar natuurlijk de voornaamste doelpuntenmaker, je krijgt 13.00 keer je inzet mocht hij topscoorder worden.

Wedtip: Lautaro Martinez wordt topscoorder @21.00 Bet365: Lautaro Martinez zie ik als value bet. Argentinië zit in een gunstige groep en wordt verwacht ver te komen in het toernooi. Zeker waard om een each way te zetten, mocht Lautaro in de top 4 komen heb je nog altijd winst.

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity, Bet365 en inmiddels ook weer Unibet, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: BetcityUnibet. 

Groepswedden
Dan als laatste gaan we dieper in op een paar groepen tijden dit WK. Er zijn altijd toplanden die teleurstellen maar ook altijd verassingen die misschien wel voor het eerst de knock-out fase halen. Ik heb voor jullie twee mooie weddenschappen voor de groepsfase klaarstaan.

Wedtip: Brazilië wint groep G en Uruguay kwalificeert zich voor de knock-out fase @1.90Bet365: Brazilië dus de grote favoriet en gaat het toernooi in met de beste vorm. Een vrij gemakkelijke poule en ik verwacht dan ook weinig problemen voor de sterrenploeg deze groepsfase.

Wedtip: Tunesië eindigt laatste in groep D @1.80Bet365: Een kansloos team dit WK is Tunisië. Een moeilijke poule met Denemarken en Frankrijk, alleen tegen Australië maken ze een kans. Toch verwacht ik dat ze geen potten zullen breken dit WK en ondanks Australië alsnog laatste eindigen in deze poule.

Wedtip: Denemarken win groep D @3.25Bet365: Frankrijk heeft veel blessures en Denemarken presteert altijd steady op eindtoernooien. De odd van 3.25 op groepswinst kunnen we dan ook niet laten liggen bij de Denen. Christian Eriksen mag ze weer bij de hand nemen.

Extra: WK outright boost

Om af te sluiten nog een waardevolle boost op verschillende BetCity. Ook op de Telegram staan een paar mooie outrights dus vergeet ook zeker die niet te checken!

Wedtip: Lionel Messi scoort meer dan 3.5 doelpunten op het toernooi @4.00Betcity : Lionel Messi gaat voor zijn laatst poging op een WK-titel, het enige wat hem nog onderscheid van Diego Maradona. Messi is in bloedvorm bij Argentinië en ook in Parijs scoort hij de ene na de andere prachtige goal. Argentinië heeft zoals gezegd een gunstige poule en wordt verwacht ver te komen dit WK. Mocht dit zo zijn dan komt dit natuurlijk grote deels door Messi. 4 doelpunten van Messi voor een odd van 4.00 kunnen we niet laten liggen, als Lautaro Martinez natuurlijk maar topscoorder wordt 😊.