Nabeschouwing WK DARTS 2022

Het zit erop het WK darts en wat hebben wij genoten van het toernooi. Het was een toernooi met een lach en een traan. De traan moge duidelijk zijn dat onze Nederlanders veelal getroffen werden door Covid. Enorm balen dat we Mighty Mike niet echt in actie hebben gezien. De vraag blijft altijd of hij mee kon doen voor de prijzen?!

Allereerst leuk om te starten met onze resultaten voor het darten. Het is inmiddels duidelijk dat we daar enorm in bedreven zijn. Het was wel even wennen met de opties die geboden werden door de bookmakers. De voorgaande jaren vonden we veel value bij andere bookmakers. Wat waren de cijfers:

43 bets gedeeld

24 bets goed

Gemiddelde odd 2,24

ROI: 12,9%

Resultaten waar we trots op zijn! We zijn blij om te zien dat het harde werken loont en we over een langere termijn 3 weken in dit geval winstgevend zijn. Een eervolle vermelding voor een prachtige bet in de chat komt op naam van Data Dan. Hij was het die op het juiste moment onderstaande bet wist door te geven. Dat moet je ook maar durven!

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community van 5000+ staat: https://t.me/Bookies_Online.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. De bookmaker waar we voornamelijk hebben gespeeld is BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link –> BetCity.

Peter Wright van harte gefeliciteerd! We voelen echt mee met ”Bully Boy” het was toch wel een beetje zijn toernooi aan het worden. Peter Wright was echter diegene die de laatste pijl erin gooide. We hebben met een finale met 41x de maximale score mogen smullen. RTL 7 zwaait af met maar liefst 3x een 9-darter op het toernooi. Dat zal nog een lange tijd historisch blijven verwachten wij. Het was met recht een geweldig toernooi te noemen. We zijn wat betreft het darten alweer eind januari bij jullie terug. The Masters staan op het programma en de grotere toernooien zitten vast in ons assortiment.

We geven graag inspiratie op het gebied van sportweddenschappen. Het is onze passie en we vinden het belangrijk om iedereen van interessante informatie te voorzien. Lees meer  en verder op onze website. Wil je op de hoogte blijven vindt je ons zeker terug op de social mediakanalen.

Veel succes en tot volgende keer op naar weer een editie 😉!