Champions league niveau bets van Data Dan!

We hebben de laatste tijd naast onze telegram bets de blogs die we schrijven voor het weekend en andere grotere toernooien. Het weekend aan met Daan is daar een voorbeeld van! Wat levert zo´n blog nou op zullen jullie betters soms denken?! We kunnen verklappen dat afgelopen weekend je een enorme kans hebt laten liggen. Het hele weekend was een 100% score en dat noemen we Champions League niveau! We mogen daar dus ook even bij stil staan vinden wij. Terugblik weekend van 8 en 9 januari waar misschien al wel de hoogste odd van het jaar is gevallen!

Het weekend aan met Daan

 

(alle bets op een rijtje in de blog)

Even korte terugblik hoe deze 40+ odd bet tot stand is gekomen. Hieronder de bets zoals Data Dan ze heeft gepresenteerd en de odds liegen er ook niet om!

Voorspelling Leverkusen-Union Berlin

Over 1.5 teamgoals Leverkusen – BetCity @ 1.78: Leverkusen heeft een sterke thuisvorm en wist in 4 van de laatste 5 duels tweemaal het net te vinden. Topscoorder Schick is weer terug van een blessure en is het scoren nog niet verleerd, extra vertrouwen in deze bet dus.

Voorspelling Leipzig-Mainz

Over 2.5 total goals – BetCity @ 1.77: Leipzig heeft dit seizoen 12 thuiswedstrijden gespeeld en zag in 11 van die 12 wedstrijden over 2.5 goals, thuiswedstrijden van Leipzig betekent dus goals.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Inter-Lazio

Over 2,5 total goals + beide teams scoren BetCity @1.95: Twee van zulke doelpuntenmachines tegenover elkaar is gegarandeerd spektakel. Lazio hoeft er maar eentje te prikken, dan mag Inter er twee maken. Dat lijkt geen probleem als je naar de doelsaldo’s kijkt. Ook onderling was deze bet 3 van de laatste 4 wedstrijden raak, alle 4 de keren scoorden beide ploegen. Daarnaast zijn doelpunten tegenwoordig gegarandeerd in Italië.

Voorspelling Villareal-Atletico Madrid

Over 2,5 total goals BetCity @2.14: Ruime verdubbelaar voor 3 doelpunten verdeeld onder deze twee ploegen. Naast de stats is het belang van de wedstrijd natuurlijk ook groot en de underdog speelt thuis. De vorige keer werd dit affiche 2-2, wij hebben vertrouwen in nog zo’n resultaat en een groene bet voor deze bizarre odd.

De odds zijn van BetCity. Mocht je nog geen account hebben dan kan je klikken op deze link -> BetCity.

Extra: Topschutters

Patrick Schick scoort –  BetCity @ 2.00

Ciro Immobile scoort –  BetCity @ 2.88

We mogen ons gelukkig prijzen met een analist als Data Dan. Hij zal in het weekend jullie deze blogs blijven verzorgen en daar genieten wij al volop van. Kan je verwachten dat het altijd een 100% score wordt?! Dat is zeker utopisch. Wij raden dan ook aan de bets enkel te spelen en zoals in het voorbeeld soms eens de stoute schoenen aan te trekken en alles bij elkaar te voegen. In dit geval brengt dat ons bij de hoogste odd van het jaar en we zijn pas een dikke week bezig.

De tweede blog in het weekend heeft een ander karakter. We zoeken daar naar de top 10 bets van de dag. Dat was afgelopen zondag ook goed voor 8 van de top 10 bets die goed vielen. Je kunt het voorbeeld hier  zien!

Het is belangrijk om te weten dat we hier aan de achterkant tijd in stoppen. Deze tijd stoppen we erin om succesvol te zijn en niet om informatie de markt op te schoppen. Wedden brengt wat dynamiek met zich mee maar de tippers aan boord bij Bookies Online hebben een trackrecord en begrijpen heel goed waar ze mee bezig zijn.

We sluiten af met een applaus voor onze Data Dan! Geweldig gedaan en de winnaar van de bet, doe wat leuks met het geld wat je gewonnen hebt. Het is je gegund!

Cheers!