De nieuwe bookmakers in Nederland per oktober?!

We kunnen woensdag 29 september verwachten welke bookmakers zullen toetreden op de Nederlandse markt. 1 oktober is de datum dat de verschillende bookmakers actief mogen zijn op de Nederlandse markt. We houden dit uiteraard nauwlettend in de gaten voor jullie. Het is tot die tijd gissen welke spelers er gaan toetreden. We dachten leuk om jullie eens mee te nemen in odds per bookmaker!

Goed om te vermelden is dat er naar alle waarschijnlijkheid op gaat lijken dat veel verboden zijn opgelegd in de nieuwe regelgeving binnen Nederland. Kaarten, corners, individuele acties zijn bijvoorbeeld een aantal restricties die zijn opgelegd binnen het wedden op sport. Dat is een groot gemis! We hebben gelukkig gezien dat de mogelijkheden bij TOTO enorm zijn dus daar houden we ons dan maar aan vast.

We gaan in op het gedeelte odds per bookmaker. Leuke knipoog naar de bookmakers zelf.

  1. Neo.bet

Deze naam zingt al een tijdje rond. We verwachten met een odd 1.25 dat dit een ‘’zekerheidje’’ moet zijn voor het krijgen van een licentie. Zij zullen vermoedelijk behoren tot de groep die 29 september bekend gemaakt zal worden.

  1. Bet365

In de categorie ‘’zekerheidje’’ zetten we ook deze bookmaker. De odd staat op 1.30 voor Bet365. Je kunt ze dus met gemak gebruiken voor een 3-fold of 4-fold bet.

  1. BetCity

Dit lijkt een nieuwe Nederlandse aanbieder te worden op de markt. We geven in dit geval een wat hogere odd. 1.5 staat genoteerd bij de bookmakers. De ideale odd om een dubbel te selecteren.

  1. Circus

Zij zijn onder andere actief bij onze Zuiderburen en dat lijkt dus een klein bruggetje voor ze. We bieden deze bookmaker aan voor 1.75 odd. Dit is dan ook zeer geschikt voor een tip van de dag.

  1. Tonybet

Opereren onder de vleugels van Betsson deze bookmaker. We geven een verdubbelaar weg voor deze bookmaker 2.00 odd. Deze kan je gewoon lekker los pakken en misschien wel een grotere stake inzetten.

Dit zijn namen die al enige tijd rond zingen op de markt voor ons. De odd geeft met een knipoog aan hoe groot wij de kans achten dat ze tot de groep behoren die bekend worden gemaakt per 29 september. Er zijn ook nog een aantal bookmakers op de vingers getikt en zullen later mogen toe treden dan 1 oktober. We hebben daar rekening mee gehouden voor zover dat mogelijk is.

Het is nog een aantal dagen voor dat er meer bekend wordt gemaakt. We weten inmiddels dat er een aantal restricties op de loer liggen. Het lijkt daarbij ook goed mogelijk dat inzetten op amateurs niet mogelijk zal zijn. Dit is in Engeland bijvoorbeeld anders in de wetgeving vastgelegd. We hebben wel in het spelaanbod bij TOTO de 2e divisie van Nederland Jacks League zien terugkomen. Dat is natuurlijk wel weer uitgebreider aanbod en mooier nog we weten er ook nog eens aardig wat vanaf!

We moeten ook niet vergeten dat het live wedden zijn intreden zal doen op de Nederlandse markt. Het zal nog even afwachten worden wat de nieuwe regels met zich mee brengen. Het is begrijpelijk dat er gekeken wordt om zoveel mogelijk het matchfixing tegen te gaan. Dat zal uiteindelijk veel meer schade toebrengen aan ons zo geliefde spelletje.

De komende weken zullen we zeker nog eens schrijven over de bookmakers. We zullen opzoek gaan naar nuttige informatie en zaken die je graag wilt weten. We hopen zelf gebruik te gaan maken van verschillende bookmakers en jullie zo te voorzien van handige tips. Er zijn soms boost opties die je niet wilt missen. We kunnen ons recent nog herinneren wat de LEKKER MAN boost van Max Verstappen ons spelers heeft opgeleverd. We gaan het volgen.

To be continued..