GP Japan

Dit weekend gaan we naar het land dat het enige keizerrijk op de wereld is. Het is de thuisbasis van Yuki Tsunoda en van het mooie circuit van Suzuka. Dit is een bijzonder circuit door zijn vorm ( in de vorm van een 8) en is over het algemeen een vrij snelle baan. Dit is het weekend waarin Max bij een winst al het wereldkampioenschap kan winnen. De kwalificatie zal droog zijn, maar in de race zou een klein buitje kunnen vallen. Kortom, we gaan een interessant weekend tegemoet. Wij gaan racen voor GP Japan.

Race Info

Circuitnaam : Circuit van Suzuka

Baanlengte : 5807 Km

Race afstand : 53 rondes (307471 km)

Programma :

3e vrije training 8 oktober 05:00-06:00 uur

Kwalificatie 8 oktober 08:00-09:00 uur

Race 9 oktober 07:00 uur

Max verstappen to win the GP @1.70 @BetCity
Max kan dit weekend zijn titel gaan claimen en al helemaal na het slechte weekend in singapore zal hij gebrand zijn om de race te winnen. Ook is dit een track waar de Red Bull het voordeel zal gaan hebben ten opzichte van de andere auto’s. 1 en 1 = 2  en we pakken graag een overwinning mee voor max.

Perez Podium Finish @2.20 @BetCity
Perez gaat met een goed het vliegtuig in richting Japan. Hij won de vorige GP en lijkt gebrand om 2de te worden in het coureursklassement. Hij wist dit seizoen al 8 podiums bij elkaar te sprokkelen. Ook is dit een baan die de Red Bull moet liggen, dus ik sluit niet uit dat Perez hier er met een podium van door gaat.

Ocon puntenfinish @1.65 @Bet365
Ocon wist dit seizoen al meerdere keren in de punten te rijden, en als we kijken naar de coureursstand, zien we hem zelfs meer punten hebben dan zijn teamgenoot en goede coureur Alonso. Dot belooft een goede track te worden voor de snel lopende Alpine. Ook na een dramatisch weekend van vorige week zal hij gebrand zijn om nu wel met punten weg te lopen.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Kwalificatie H2H Hamilton > Russel @1.83 @Bet365
Mercedes had ook een slecht weekend vorige week, waarin alleen Hamilton een paar puntjes sprokkelde. Hamilton is historisch gezien goed op Suzuka. Hij pakte hier meerdere malen pole, en meerdere malen won hij ook nog is de race. Russel reed daarentegen op dit circuit pas 1 race ( in 2019). Qua Head 2 Head kwalificatie uitslagen zijn Hamilton en Russel aan elkaar gewaagd, maar ik geef Hamilton hier een goede kans om zn teammate te verslaan.

Voor in je combo : Kwalificatie H2H voor Leclerc > Sainz @1.40 @BetCity
Dit betje hebben we al vaak gezet, en ook nu is het weer een mooie odd. Leclerc is een kwalificatie “beast” en heeft de meeste poles op de grid. Hij versloeg Sainz in heel veel kwalificaties dit seizoen en dit lijkt bijna elk weekend weer gratis pick voor in je rijtje. Hopelijk nu weer!

Funbet : superboost Max Verstappen snelste kwalificatie snelste raceronde en racewinnnaar @5.00 @Bet365
Een funbet waarin we hopen op een dominant weekend voor Red Bull. Deze track ligt ze en Max heeft al vaker dit seizoen laten zien hoe erg hij kan domineren. Bet365 geeft hier een leuke boost van 4.33 naar 5.00 en die pakken wij dan ook graag mee

Gelijk door naar BET365 klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

We spelen bij meerdere bookmakers omdat we verschillende wedopties willen hebben bij de race. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we hoogste wanneer we kunnen kiezen. Wij zoeken de beste odds uit tussen voornamelijk Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity / of 24+jaar 100 euro wedkrediet Bet365.

Veel geluk en plezier aankomend weekend en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit weekend voor de GP en voetbal.

MR BO.