Nabeschouwing TOP toernooi Australian Open 2022

De eerste Grand Slam van 2022 zit erop en wat was het een fantastisch toernooi. We zagen weer volle tribunes en prachtige wedstrijden. Djokovic kon uiteindelijk niet zijn titel verdedigen in Australië. We zullen dus nooit weten of hij anders de 21ste Grand Slam binnen zou halen in plaats van Nadal. Echter maakt dit de prestatie van de Spanjaard niet minder knap, want wat was het een fantastische finale waar alles in zat.

Het was dus een mooi toernooi maar was het ook financieel winstgevend?

Om te beginnen hadden we in onze voorbeschouwing 3 ‘outright’ bets gedeeld. Helaas liet de toch nog onervaren Sinner het afweten tegen Tsitsipas en gaf Medvedev de voorsprong tegen Nadal nog weg nadat het 2-0 in sets stond voor de Rus, 3-2 voor in games en 3 kansen had om te breaken.

Tijdens het toernooi hadden we fantastische resultaten waar we trots op mogen zijn. Dit waren de cijfers:

21 bets gedeeld

14 bets goed

ROI: 33,43%

Wanneer een % 10 euro is had je 560 euro ingezet en 747,26 eruit gehaald. Mooie eindscore voor het eerste grote tennis toernooi van 2022.

Felicitaties gaan dus naar Nadal en hij heeft zijn Australian Open verhaal herschreven, kwam terug in een fysieke wedstrijd en heeft nu een voorsprong op zijn ‘Grote Drie’ rivalen. Roger Federer en Djokovic blijven op 20 majors staan, Nadal stijgt naar 21 aan de top van het klassement aller tijden bij de mannen. Het maakt indruk op Nadal, maar het is niet de brandstof voor zijn competitieve vuur.

“Het is geweldig om op dit moment in mijn carrière nog een Grand Slam te behalen. Het betekent gewoon heel veel voor me. Natuurlijk weet ik dat het een speciaal nummer is, 21,” merkte Nadal op, de eerste speler die zich in de finale van de Australian Open herstelde van twee sets achterstand sinds 1965.

“Vanuit mijn oogpunt is vandaag een onvergetelijke dag. Ik voel me vereerd. Ik voel me gelukkig om nog iets heel speciaals te bereiken in mijn tenniscarrière. Het kan me niet veel schelen of ik nu wel of niet de enige of de beste uit de geschiedenis ben. Voor mij gaat het erom dat ik geniet van nachten zoals vandaag. Dat betekent alles voor me. Het betekent nog meer om de tweede Australian Open te halen dan welk ander ding dan ook.”

Nadal had verder op het podium aangekondigd dat hij volgend jaar januari als titelverdediger wil terugkeren. Laten we dan weer hopen op een onvergetelijke finale.

Het heeft 13 jaar geduurd maar Nadal is terug aan de top.

Voor wat betreft tennis zijn we eind mei weer bij jullie terug. Dan staat Roland Garros op het programma. Zal Nadal daar wel te stoppen zijn op zijn geliefde ondergrond? We gaan het zien!

TOT WEL €100 IN WEDKREDIETEN VOOR NIEUWE KLANTEN BIJ BET365.*
*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Claim de BET365 bonus!

We geven graag inspiratie op het gebied van sportweddenschappen. Het is onze passie en we vinden het belangrijk om iedereen van interessante informatie te voorzien. Lees meer  en verder op onze website. Wil je op de hoogte blijven vindt je ons zeker terug op de social mediakanalen.

Volg ons via Instagram of Twitter en de hele dag door op onze Telegram kanaal waar we sportweddenschappen delen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Veel succes en tot in Parijs 😉!