Ready for tour de Pogačar of Tour de France?!

We starten vandaag de Tour de France! We spoelen het bandje even terug naar 2021. Pogačar had de tour in controle en bleek geen maat op te zitten. Vingegaard werd toen verrassend tweede gevolgd door Carapaz op plek drie. 2020 was ook het jaar dat Pogačar won. De tour ziet er dit jaar iets anders uit maar de grote vraag wordt wel kunnen andere het vuur aan de schenen leggen van de Sloveen. De uitslag vorig jaar was als volgt:

Eindklassement Tour de France 2021
1.  Tadej Pogačar (UAE Emirates) in 82u56m36s
2.  Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) op 5m20s
3.  Richard Carapaz (INEOS Grenadiers) op 7m03s
4.  Ben O’Connor (AG2R Citroën) op 10m02s
5.  Wilco Kelderman (BORA-hansgrohe) op 10m13s

De afgelopen jaren was er maar 1 favoriet en dat denken wij ook voor de aankomende tour. De titel verraad het al maar Tadej is onze favoriet. De bookmakers denken er niet anders over. We willen gelijk een wedtip eruit lichten. De bolletjestrui ging de afgelopen twee jaar ook naar de Sloveen. Dat is precies de tip die we eruit pikken.

De bookmaker Circus geeft er een odd 5.5 voor en daar heb je ook een mooie Tour de France boost die je kunt inzetten. Wij durven het wel aan dat Tadej het verschil juist in de bergen maakt en de bijvangst dan snel het bergklassement kan zijn.

We pakken graag de hoogste odd voor onze weddenschappen en wisselen van bookmaker als dat handig is. Deze odds zijn van Circus maar BetCity is ook een favoriete Bookmaker bij ons. Mocht je nog geen account hebben bij Circus dan kan je klikken op deze link –> CIRCUS.

Statistieken Tadej Pogačar

Eindklassering vorig jaar:
Beste prestatie in de Tour de France:  in 2020 en 2021
Beste uitslagen in aanloop naar de Tour de France
Eindklassement UAE Tour
Strade Bianche
Eindklassement Tirreno-Adriatico
Eindklassement Ronde van Slovenië

In het klassement kan het weer een strijd worden met Sloveense uitdager Primoz Roglic. We denken dat het zeker een renner is die in de top 3 kan eindigen. Laat dat nou een interessant odd opleveren. Bet365 geeft een odd van 1.83 voor een dergelijke klassering. Dat is interessant want de meeste bookmakers durven hem niet hoger aan te bieden dan rond de 1.75.

Gelijk door naar BET365 klik hier!

*Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Statistieken Primoz Roglic

Eindklassering vorig jaar: Opgave
Beste prestatie in de Tour de France:  in 2020
Beste uitslagen in aanloop naar de Tour de France
Eindklassement Parijs-Nice
Eindklassement Critérium du Dauphiné

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Als laatste willen we Thibaut Pinot benoemen vooraf. Pinot heeft aangegeven net als Bardet zich te richten op de aanval. Ze laten het klassement voor wat het is en richten zich op een etappe of het bergklassement. De afgelopen jaren heeft Pinot 3 etappes weten te winnen in de Tour de France. Hij was meestal een renner die in de gaten gehouden moest worden en daardoor is het des te knapper een etappe te winnen. Deze editie zal hij in de stand minder vooraan staan waardoor de kans op een etappe vele male groter wordt. Hij is niet interessant en kan nog eens ontsnappen. Pinot zal gebrand zijn om een dagsucces te behalen en we gaan deze editie wederom door zijn achtertuin heen fietsen. Stiekem nog een extra reden voor Pinot om winnend aan de streep te komen.