Vergeet straks niet om bookmakers te vergelijken!

Als de markt voor bookmakers straks open gaat voor Nederland is er veel keus en kan het heel verstandig zijn om accounts aan te maken bij verschillende bookmakers. We nemen je graag mee in een aantal voordelen om dat te doen:

  • Hoge odds
 

We hebben in het verleden gezien dat voor een winstpartij 1.7 odd kan staan bij een bookmaker en dit bij een andere bookmaker 1.85 odd kan zijn voor dezelfde weddenschap. Een voorbeeld met een weddenschap van 100 euro inzet is een verschil van 15 euro in winst. Je hebt dezelfde kansen of risico´s en meer winst bij een goed resultaat. Dat lijkt ons de moeite de waard van het verstrekken van deze informatie maar nog meer voor jou als speler om te weten. Het is tegenwoordig makkelijk om online accounts aan te maken en in te loggen bij de juiste bookmaker. Dit is vaak 1 minuut werk voor wellicht een weddenschap met een uitbetalingswinst van 15 procent of hoger.

  • Odds boosts, combi boost en/of specials
 

Op sommige wedstrijden kan je ook hoge quoteringen oftewel odds boosts ontvangen. Een hele hoop bookies bieden dit soort promoties aan. TOTO biedt tegenwoordig ook veel combi boosts aan.  Je vindt bij Unibet weer veelal een 25% odd boost voor live wedstrijden. De bookmakers zijn tegenwoordig heel creatief met deze acties. Je had onlangs happy hour bij Unibet wat ook een leuk concept was rondom de odds.

Bookmakers bieden ook steeds vaker een combi boost aan. Je maakt een betslip met daarop meerdere wedstrijden en odds. De totale odd krijgt dan nog een extra boost bij het maken van bijvoorbeeld een fourfold betslip. Je hebt dan vier weddenschappen geselecteerd en vanwege het risico of een actie belonen de bookmakers de spelers met een verhoogde quotering. Het resultaat is dat je meer winst kunt behalen.

  • Welkomstbonussen
 

Het nieuw aanmelden bij een bookmaker kan een welkomstbonus opleveren als speler. Dat is zeker de moeite waard. Het blijft verstandig om de voorwaarde door te nemen van de bonus. Je haalt daar de informatie uit wat je moet doen om recht te hebben op de bonus. Je hebt vaak verschillende varianten voor zowel sportweddenschappen als Casino games bij bookmakers. De hoogte van je eerste storting kan ook meer of minder bonus geld opleveren. Je kunt 1x keer gebruik maken van deze actie, lees je daarom goed in om het maximale eruit te halen en dus goed van te profiteren.

  • Maak een prioriteitenlijst
 

Bovenstaande voordelen zijn natuurlijk fijn om te krijgen. Zelf heb je wellicht een voorkeur voor single bets of juist het samen stellen van een grote betslip. Als je een bepaalde strategie volgt kan dat ook invloed hebben op de keus van je bookmaker. We geven daarom de tip om een lijst samen te stellen wat je graag terug wilt zien bij een bookmaker. Dan kan je een betere keuze maken en maximaal profiteren.

Colossus Bets gaat social - Gokken op voetbalwedstrijden: bookmakers, voorbeschouwingen en opinie.

Tip van Bookies Online

Bookmakers hebben ieder een eigen visie en hebben ieder een eigen manier van werken. Verder bieden ze natuurlijk een eigen assortiment aan weddenschappen en games. De manier om te onderscheiden doen ze door middel van odds, bonussen, uitbetalingen en/of aanbod. We raden iedereen aan om meerdere accounts aan te maken. Het is uiteraard overdreven om je overal aan te melden. Lees je in wat je belangrijk vindt en wij nemen je met een review mee in wat onze ervaringen en meningen zijn over betrouwbare bookmakers. Je kunt daar in ieder geval je voordeel mee doen. Wij maken minimaal gebruik van 5 tot 10 bookmakers voor onze weddenschappen. Dit biedt ons de mogelijkheid te vergelijken en de beste keus te kunnen maken. Elke procent meer is over een lange termijn serieus de moeite waard. Rendement is naast plezier wel waar het om draait voor ons.