Voorbeschouwing US OPEN 2022

Voorbeschouwing US Open 2022

Maandag begint alweer de laatste Grand Slam van het jaar in New York. Volgens de bookmakers kan het weer een toernooi worden vol met verrassingen Djokovic mag nog steeds niet Amerika bezoeken en zal dus ook niet gaan meedoen aan het toernooi. Meerdere spelers kunnen in aanmerking komen voor de titel en dus misschien wel de nieuwe nummer 1 van de wereld worden.

Wie is favoriet voor de eindzege?

Medvedev is de favoriet voor de eindwinst. Niet meer dan logisch, hij moet hier zijn titel verdedigen. Toch durf ik dat niet aan, de Rus won in tussentijd alleen het ATP250 toernooi in Mexico. In ronde 4 kunnen we een clash verwachten tussen Medvedev en Kyrgios.

Nadal is ook een van de spelers die volgens de bookmakers een goede kans heeft. Zou hij net als bij de Australian Open weer voor een stunt kunnen zorgen? Zelf denk ik dat dit niet gaat gebeuren. De Spanjaard lijkt niet helemaal fit. Natuurlijk is het een Grand Slam, maar voor deze quotering moet je het risico niet nemen. De vrouw van Nadal ligt momenteel ook in het ziekenhuis vanwege de geboorte van hun kind. Ook dit zou een reden kunnen zijn om last minute af te zeggen.

Na Medvedev en Nadal is de jonge Carlos Alcaraz favoriet voor de eindzege. Het lijkt erop dat hij niet helemaal met de druk kan omgaan. Er wordt erg veel van hem verwacht maar de laatste maanden kan hij het moeilijk waarmaken op de baan. Hij verkeerd niet in de vorm van zijn leven vlak voor de US Open.

Kyrgios, Tsisipas en Sinner  zouden de outsiders kunnen zijn. Bij de bookmakers krijg je er echter niet super veel voor terug. Bij Kyrgios blijft het de vraag of hij fit genoeg is om nu weer tot een finale te schoppen.

Voor diegene die een leuke outright bet zoeken kan je bijvoorbeeld beter gaan voor een stunt van Berretini (26) of Hurkacz (41).

Gelijk door naar BET365 klik hier!

We spelen bij deze toernooien bij meerdere bookmakers omdat we verschillende wedopties willen hebben bij tennis. Verder letten we op de hoogte van de odd en pakken we hoogste wanneer we kunnen kiezen. Wij zoeken de beste odds uit tussen voornamelijk Betcity en Bet365, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: 24+jaar 50 freebet BetCity / of 24+jaar 100 euro wedkrediet Bet365.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben InstagramTwitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat van 5000+ volgers.

Wat zijn de kansen van de Nederlanders?

Botic maakte een enorme sprong op de ranglijst door vorig jaar de kwartfinale te halen. Hij ging eervol te onder tegen de Medvedev en heeft dit jaar een hoop punten te verdedigen. De Nederlander lijkt op tijd in vorm te komen en staat momenteel in de halve finale van Winston Salem.  Hij maakt dan ook de grootste kans om ver te komen.

Verder zijn Griekspoor en Tim van Rijthoven rechtstreeks gekwalificeerd. Ik verwacht van beide spelers niet heel veel. Tim heeft geluk dat hij eerst tegen een qualifier speelt.

Conclusie

We zien steeds meer verrassingen tijdens de grote toernooien. Ook hier verwacht ik sowieso weer nieuwe finalisten. Het zou mij niet verbazen als spelers als Berrettini en Hurkacz kunnen stunten. Veel succes met alle weddenschappen en volg ons telegram kanaal om geen tip te missen.

Veel geluk en plezier aankomende editie van de US Open en blijf ons volgen op Telegram en andere sociale media ->  https://t.me/Bookies_Online. Juiste adres voor de beste tips en iedere week weer blogs met voetbal, tennis, darts en formule 1. Wij zijn klaar voor dit toernooi en Lucky Luke is in geweldige vorm. Dat belooft veel goeds voor deze grandslam.

MR BO.