Wedtips weekend speelronde 10 en 11 september (Mega odd!)

Het weekend staat weer voor de deur dus het is weer tijd voor wat voorspellingen. Ik neem jullie dit weekend weer mee langs de velden voor een korte voorbeschouwing en mooie wedtips. In Engeland wordt niet gevoetbald maar in de rest van Europa zit het programma weer bomvol. Op het einde kijken we nog naar een mooie extra van één van onze Bookmakers, benieuwd welke? Lees verder.

Het weekend aan met Daan

Voorspelling Rayo Vallecano – Valencia

We beginnen het weekend in Spanje, om 14 uur wordt er afgetrapt tussen Rayo Vallecano en Valencia. Rayo Vallecano eindigde vorig jaar heel mooi 12e terwijl Valencia teleurstellend 9e eindigde. De hoop op een beter seizoen zit er echter wel in bij de uitploeg aankomend seizoen. Dit seizoen staat namelijk oud-topvoetballer Gennaro Gattuso aan het roer. Gattuso is aardig begonnen met 2 overwinningen en 2 verliespartijen uit 4 duels. Verloren werd er met 1-0 van zowel Athletic Bilbao als Atletico Madrid. Geen schande, zeker als je vervolgens Getafe met 5-1 aan de kant zet. Bij Rayo Vallecano begon het goed met een 0-0 gelijkspel tegen Barcelona en een 0-2 overwinning op Espanyol. Echter is het tij snel gekeerd na 2 nederlagen tegen degradatiekandidaten Mallorca (0-2) en Osasuna (2-1).

Wedtip: Valencia draw no bet – Betcity @2.00: Valencia speelt welliswaar een uitduel maar een 2.00 quotering voor winst en geld terug bij gelijkspel bied wel perspectief voor ons. Valencia heeft in 4 wedstrijden 2 punten meer verzameld dan Vallecano en heeft net 5-1 gewonnen, Rayo Vallecano wist in 4 duels maar 3 keer te scoren en verloor haar laatste 2 duels.

Voorspelling Frankfurt – Wolfsburg

Naast de La Liga in Spanje blijft de Bundesliga in Duitsland toch ook altijd interessant. Het duel dat we daar gaan bekijken start om 15:30 en is tussen Europa League kampioen Eintracht Frankfurt en VFL Wolfsburg. Frankfurt had de pech het seizoen te moeten beginnen tegen Bayern München en ging er ook met 1-6 af. De volgende wedstrijd moesten ze in de strijd om de EUFA Super Cup tegen Real Madrid, ook die wedstrijd werd verloren (2-0). Na die twee moeilijke wedstrijden hebben ze het draad echter weer opgepakt met 2 gelijke spelen en 2 overwinningen in de 4 opeenvolgende wedstrijden. In Frankfurts laatste Bundesliga duel versloegen ze zelfs Leipzig nog met 4-0. Bij Wolfsburg gaat het echt een stuk minder. De ploeg van Niko Kovac stat maar op 2 punten na 5 Bundesliga duels en heeft dan ook nog niet kunnen winnen. Verliespartijen tegen Köln, Leipzig en Bayern München kunnen nog gebeuren maar als je dan ook gelijkspeelt tegen Schalke en Werder Bremen wordt het wel lastig voor aankomend seizoen.

Wedtip: Frankfurt wint– Betcity @2.05: Frankfurt speelt in eigen huis en de quotering is enigszins te begrijpen als je naar de geschiedenis kijkt van beide teams. Als we echter naar dit seizoen kijken kunnen we niet anders dan 3 punten bij Frankfurt erbij schrijven.

Heeft dit je inspiratie gegeven en wil je op de hoogte blijven? We hebben Instagram, Twitter, Facebook en Telegram waar we voor meer sportweddenschappen zorgen en er een ware community staat: https://t.me/Bookies_Online

Voorspelling Angers – Montpellier

De Ligue 1 is dit seizoen uiterst doelpuntrijk. Gemiddeld ziet ongeveer 65%/70% van de wedstrijd beide teams scoren en ongeveer even veel wedstrijden zien over 2.5 goals. Zondag 15 uur mogen Angers en Montpellier dat door gaan zetten. Dit zijn twee teams die dit seizoen goed met de gemiddeldes meedoen wat betreft doelpunten. Beide ploegen zagen in 5 van hun 6 wedstrijden over 2.5 goals en beide teams zagen in 4 van hun 6 wedstrijden beide teams scoren. Genoeg doelpunten dus bij beide teams, tegenover elkaar verwachten we niks anders.

Wedtip: over 2.5 total goals + both teams to score –Unibet @2.00: Beide teams zien zoals gezegd veel doelpunten en zowel voor als tegen. We krijgen dubbel onze inzet als beide teams weten te scoren en er minimaal 3 doelpunten vallen zondagmiddag.

Voorspelling FC Köln – Union Berlin

We sluiten het weekend af in Duitsland. FC Köln speelt in eigen huis tegen Union Berlin. Zowel Union Berlin als FC Köln speelde doordeweeks een Europees duel. Köln speelde 1-1 in Nice, terwijl Union Berlin met 0-1 verloor van Union SG. Beide teams hebben dus een net zo vermoeiend duel erop zitten. In de Bundesliga hebben ze allebei 5 wedstrijden erop zitten, Köln heeft 9 punten bij elkaar kunnen sprokkelen, terwijl Union Berlin 11 punten heeft gepakt in haar 5 duels. Beide teams zagen 16 doelpunten in totaal voor en tegen, dat is dus een gemiddelde van meer dan 3 per wedstrijd. Beide teams hebben ook in 3 van die 5 Bundesliga duels mininaal 3 doelpunten gezien.

Wedtip: over 2.5 total goal –Bet365 @1.90: goals staat er dus goed voor. Beide teams zien ruim 3 doelpunten per wedstrijd en dat is dus precies waar we naar opzoek zijn.

Wij zoeken de beste odds uit tussen Betcity, Bet365 en inmiddels ook weer Unibet, odds vergelijken is namelijk belangrijk. Mocht je nog geen account hebben bij één van deze bookmakers dan kun je dat hier doen: Betcity / Bet365 / Unibet

Extra: Speel Slimmer Bets

BetCity heeft zoals bekend de zogeheten ‘Speel Slimmer Bets’. Deze bets zijn net even wat anders dan de normale opties en hier zitten vaak genoeg kansrijke gebeurtenissen in voor een mooie quotering. Dit weekend pakken we daar eentje uit die wij het meest kansrijk zien op de zaterdag of de zondag.

Meer dan 9.5 schoten op doel in elke wedstrijd op zondag in de Eredivisie- Betcity @23.00: Voor de Speel Slimmer Bet die we eruit hebben gepikt blijven we in ons eigen kikkerlandje. Zondag spelen namelijk 10 teams tegen elkaar in 5 wedstrijd om de speelronde af te sluiten. Met Utrecht-Vitesse en AZ-Twente hebben ze het mooiste voor het laatst bewaard. We achten het dan ook kansrijk dat elk van deze 5 duels wel genoeg schoten op doel ziet om samen tot de 10 te komen. Zelfs een 0-0 kan deze weddenschap niet verpesten, als ze maar doelgericht zijn. De gemiddeldes van de ploegen die zondag spelen liggen samen rond de 10 of eroverheen, de enige ploeg die echt weinig op doel schiet in de Eredivisie is FC Groningen met 3.2 schoten op doel per wedstrijd. Maar ook die is nog kansrijk met Cambuur in eigen huis die gemiddeld 6.4 keer per wedstrijd op doel schiet. Het is natuurlijk een longshot maar voor 23.00 kunnen we deze zeker niet laten liggen dit weekend.